E2h

Hur man kan förstå de positiva hälsoeffekterna av äppelmos

Äppelmos är en stor sås som du kan äta direkt från burken

Äppelmos är en stor sås som du kan äta direkt från burken, eller som du kan göra hemma. Det är mycket rik, tillfredsställande, och bäst av allt, är en tröst mat som faktiskt AHS hälsofördelar. Det finns ett antal studier som visar att äppelmos kan vara en av de mest hälsosamma godsaker som du kan tjäna din familj. Här är hur du bättre kan förstå hälsoeffekter och fördelarna med äppelmos.

  • Hjärtsjukdom skydd. Om du har hjärtsjukdom, är äppelmos en bra mat för dig att njuta. Äppelmos har gott om fibrer som är viktiga för att minska det onda kolesterolet kallas LDL. En studie har genomförts på människor som regelbundet äter äpplen, och visar att dessa människor har reducerade hypertoni med så mycket som 27 procent. Äppelmos är ett bra alternativ till att äta äpplen varje dag, eftersom äppelmos är mer koncentrerad och har mer av de lösliga fibrerna som gör äpplen så effektiv mot hjärtsjukdomar. Bäst av allt, kan äppelmos serveras i olika rätter.
  • Bröstcancer skydd. Äpplen är särskilt värdefulla för kvinnor, som har den största risken för bröstcancer. Studier visar nu att människor som regelbundet äter äppelmos har minskat risken att smittas bröstcancer. En av anledningarna är att de flavonoider som är rika på äpplen och som är ännu mer koncentrerad i äppelmos. Flavonoider är en typ av antioxidant som hjälper dig att bekämpa de fria radikaler som är den främsta orsaken till tumörer och cancer. Och om du känner någon som redan har kontrakterat bröstcancer har äppelmos fortfarande gott om stora användningsområden, eftersom det bidrar till att blockera vägar som leder till tillväxten av maligna tumörer.
  • Lungfunktion. Om du röker eller om du bor i kraftigt förorenade områden, se till att du skydda dig från lungsjukdomar och lungcancer genom att i god äppelmos. Bortsett från flavonoider som fungerar mot bröstcancer, har äppelmos också bioflavonoid, som hjälper mot lungsjukdomar. Inte bara hjälper äppelmos förebygga lungcancer, men också hjälper till att förhindra andra typer av lungsjukdomar, som astma och bronkit.
  • Viktminskning. Om du försöker gå ner i vikt, är en av de främsta vapen som du behöver använda mot oönskade utbuktningar och klaffar i kroppen fiber. Apple är rik på lösliga fibrer, som hjälper att rena kroppen från fett som ansamlas för att bilda flabs i kroppen. Och eftersom äppelmos är en effektiv mat mot vikt, är det också bra för personer med typ 2-diabetes. Eftersom äppelmos bidrar till att minska i vikt, minskar du risken för att utveckla typ 2-diabetes.


Slutligen är äppelmos också rikt på C-vitamin och fibrer

Hur man kan förstå de positiva hälsoeffekterna av äppelmos. Äppelmos är en stor sås som du kan äta direkt från burken.
Hur man kan förstå de positiva hälsoeffekterna av äppelmos. Äppelmos är en stor sås som du kan äta direkt från burken.

Slutligen är äppelmos också rikt på C-vitamin och fibrer, vilket kommer att bidra till att stärka ditt immunförsvar och kommer att bidra till förbättrad intestinal funktion, respektive. Det finns gott om hälsofördelar för äppelmos, vilket är varför du bör göra det till en vana att inkludera denna välsmakande behandla i din kost. Vare sig som ett mellanmål eller som en komponent i de rätter som du laga mat, vara säker på att du har äppelmos i ditt kök.