E2h

Hur man kan förstå fördelarna med att använda en övning boll

Använda en övning boll utvecklar din muskeltonus

Använda en övning boll utvecklar din muskeltonus. Din kropp vinner stabilitet, muskel balans och förbättrad hållning. Som kanske har märkt, rehabiliterar bollen höft, rygg och knä skador. Med kontinuerlig användning av en övning boll, hållning, flexibilitet och hjärt-kärlsystemet förbättras.

En övning boll hjälper till att utveckla magmusklerna och förbättra styrkan i nedre delen av ryggen. Några fördelar med att använda utövandet bollen inkluderar följande:

 1. Korrekt inriktning ryggrad. Ytterligare muskler används med en övning boll. Bollen är inte stabil, därför kroppen försöker att balansera på det, automatiskt anpassa sig till korrekt hållning. Eftersom muskler används under den dynamiska rörelser i övningen, även de som inte normalt används också flytta. Sålunda, är inriktningen av kroppsdelar förbättras. Stabilitet och balans uppnås.

 2. Hur man kan förstå fördelarna med att använda en övning boll. Använda en övning boll utvecklar din muskeltonus.
  Hur man kan förstå fördelarna med att använda en övning boll. Använda en övning boll utvecklar din muskeltonus.

  Stor abs. Stor abs uppnås under ett träningspass med en övning boll. På grund av den täta byte av position under ett träningspass, är ryggmusklerna arbetade. Eventuella skador som orsakats av långvarigt sittande i en oförändrad position kan repareras.

 3. Muskelstyrka och uthållighet. Stabiliteten bollen förhindrar muskelvärk och hjälper lätta ryggsmärtor. Uthållighet förbättras och ton och styrka hjälp att uppnå en god hälsa. Stabiliteten bollen är praktiskt, särskilt om du väntar på att någon ska komma på några minuter. Fitness kommer att vara till hands.

 4. Bålstabilitet. Ryggen och dolda magmusklerna stöder hela kroppen. Under en övning boll träning, reaktioner musklerna förbättra vår känsla för balans.

 5. Stretching. Under stretchövningar, är utövandet bollen en bra partner.

 6. För personer med ryggproblem. En boll kallas ibland en övning boll eller schweizisk boll.
  För personer med ryggproblem. En boll kallas ibland en övning boll eller schweizisk boll.

  Gå ner i vikt. Varje motion minskar kroppsfettet. Med en övning boll, stärker det flera muskler samtidigt. Även om du inte öka din träningstid utför övning boll samma effekt på kroppen som vid förlängning av träningstiden på annan träningsutrustning bara för att förlora fett.

 7. Förbättrar cirkulationen. Medan en skrivbordsstol minskar blodcirkulationen till vissa delar av kroppen efter långvarig användning, håller en övning boll blodet flyter till olika delar av kroppen under dagen.

 8. Kände sig mer energiska. Efter användning en övning boll under ett träningspass, kommer du att känna dig mer energisk. Vistas i en position under en längre tid kommer att göra dig trött, och flytta runt ger dig mer energi. Använd en övning boll som en stol, och du kommer att känna att du är piggare.

För personer med ryggproblem

För personer med ryggproblem, är bollen till stor hjälp. Terapeuter använda bollen för sina terapi fungerar. Men utan en terapeut, kan du lindra fortfarande din ryggvärk med utövandet bollen. Genast kommer du att känna lättnad.

En boll kallas ibland en övning boll eller schweizisk boll

En boll kallas ibland en övning boll eller schweizisk boll. Används i stället för en övning bänk på gym, är en övning boll stort och uppblåsbar. Utövare ska inte tveka att använda det, eftersom även om det är luftfyllda den kan stödja 600 till 700 pounds av vikt.