E2h

Hur man kan jämföra Volumetrics till andra dieter

Volumetricsen måltidsplan är i huvudsak en diet om att äta tillräckligt med mat för att känna dig nöjd utan att ladda upp den för mycket oönskade kalorier. Tricket är att veta vilka typer av mat du kan äta i volymer. Eller, uppgav ett annat sätt, är hemligheten bakom Volumetricsen måltidsplan att veta energitätheten i livsmedel. I denna mening är den volymetriska måltidsplan ingenting mer än att bara välja rätt typ och rätt mängd mat som du kan spendera pengar på och samtidigt gå ner i vikt på samma. Denna artikel kommer att hjälpa dig att jämföra Volumetricsen måltidsplan till andra dieter.

Hur man kan jämföra Volumetrics till andra dieter. Viktminskning mål.
Hur man kan jämföra Volumetrics till andra dieter. Viktminskning mål.

  • Viktminskning mål. Om du har för avsikt att kasta din flab snabbt, kommer du vara bättre med en kortsiktig diet. Volumetricsen måltidsplan är perfekt för någon som vill ha en hållbar äta plan, inte en snabblösning. Nyckelordet är hållbart. Kort sagt, Volumetrics fungera bättre i det långa loppet, eftersom det kommer att kräva dig att ställa blygsamma och rimliga mål som du kan uppnå lätt hela tiden. Med Volumetrics, är viktminskning gradvis och garanterade.
  • Matvanor. Volumetricsen måltidsplan är inte beroende av svält eller fattigdom till framgång. Till skillnad från andra dieter är Volumetrics tillräckligt flexibelt för att tillåta dig att äta någon mat som du önskar. Återigen är hemligheten i självreglerande intaget mängden mat med mycket hög energitäthet.
  • Livsmedelsberedning. Volumetricsen måltidsplan föreslår många recept och kombinationer måltid som kommer sate din hunger utan att du går bortom kalori gräns. Den föreslår kalorifattig, hög tillfredsställelse måltid och mellanmål planer som du kan utföra i tre-veckors intervall. Nackdelen med recept som dessa är att du kommer att behöva för att utöva extra ansträngning för att förbereda dem och att köpa ingredienserna. Även om deras effekter är bra, förbereder de speciella recept tar tid.
  • Tålamod. Som redan nämnts, fungerar Volumetrics måltidsplan bättre över en längre tidsperiod. Om du har tillräckligt med tålamod och uthållighet kommer Volumetrics vara bra för dig. Om du inte har tålamod att vänta på att din vikt minskar, kan du prova andra mer målinriktade dieter som South Beach eller Atkins.
  • Independence. Med Volumetricsen måltidsplan, är du vanligtvis på egen hand. Det finns inget strukturerat stöd i form av färdigförpackade livsmedel alternativ eller övervakning från en tränare eller mentor. Volumetricsen Eating Plan kommer att göra underverk för människor som håller sig personligen ansvariga för sina egna handlingar. Om du har självkontroll och självdisciplin, kan du enkelt följa den Volumetricsen måltidsplan med ingen tillsyn alls. Dessutom, om du är den sortens person som vill ha full kontroll över vad du äter och hur mycket du äter, då Volumetrics är en perfekt kost plan för dig.

Volumetricsen måltidsplan backas upp av en hel del forskning och det sägs att fungera riktigt bra. Efter att ha övervägt de frågor som presenteras i denna artikel, Volumetrics bara kan vara rätt kost plan för dig. Med tillräckligt engagemang och engagemang för planen, kan du fortsätta att tillfredsställa dig själv med din favoritmat samtidigt gå ner i vikt på samma gång.