E2h

Hur man kan minska celluliter

Celluliter visas när fettdepåer ligger mycket nära huden. De har en ojämn utseende som har beskrivits som keso. Dessa ansamlingar finns vanligen hos kvinnor, runt nedre ryggen och låren. Celluliter ofta orsakas av östrogen, som är den anledningen kvinnor utvecklar celluliter. Den bildar ofta under graviditet, även om detta inte alltid är orsaken. Celluliter kan orsaka förlägenhet och självförtroende frågor. Det finns inga sätt att eliminera celluliter helt, trots mirakel krämer som hävdar motsatsen, men det är möjligt att minska celluliter.

Här är hur man kan minska celluliter:

  1. Ignorera kommersiella krämer och lotion. Det finns många olika produkter som är aktuella på marknaden som hävdar att minska celluliter. Dessa påståenden har någon grund, och får angripa kvinnor som söker en snabb skjuts i självkänsla. Inget mirakel kräm löser celluliter, och ingen är FDA godkänt för behandling av celluliter.
  2. Bibehålla en hälsosam vikt. Eftersom celluliter är en specifik typ av fett insättning, gå ner i vikt kommer att bidra till att minska celluliter. Att äta en balanserad kost, även om du är på en hälsosam vikt, kan minska uppkomsten av celluliter. Det är särskilt viktigt att eliminera transfetter ur kosten. Kom ihåg att all fett du förlorar kommer från hela kroppen, inte bara dessa områden. Det är omöjligt att rikta fettförbränning till en region av kroppen, även om dessa är de områden som du motionerar.
  3. Tänk kosmetiska behandlingar. Många gånger verkar celluliter i envisa fettdepåer som inte verkar gå bort även efter viktnedgång. Om så är fallet, kanske du vill överväga drastiska åtgärder som fettsugning, även om de är verkligen inte för alla. Laser behandlingar kan också användas för att rikta celluliter directly.Tone det drabbade området. Celluliter visas ofta på bekostnad av låren. Muskeltonus kan dölja uppkomsten av celluliter. Motion kan hjälpa dig gå ner i vikt, och målinriktad träning kan bidra till att förbättra den övergripande utseendet på områden som påverkas av celluliter.
  4. Drick mycket vatten. Vatten kan hjälpa spola ut gifter fastnar i celluliter. Att vara ordentligt släckt kan också öka cirkulationen, vilket kan minska dimpled uppkomsten av celluliter.
  5. Använd en egen sol. Om du fortfarande har celluliter men vill dölja sitt utseende, använd en egen sol. Tan hud kommer kamouflage celluliter.

Celluliter orsakas av många faktorer

Hur man kan minska celluliter. Ignorera kommersiella krämer och lotion.
Hur man kan minska celluliter. Ignorera kommersiella krämer och lotion.

Celluliter orsakas av många faktorer, bland annat dålig kost, brist på motion, hormoner, åldrande och graviditet. Celluliter är inte bara orsakas av övervikt, även kvinnor på en hälsosam vikt kan utveckla celluliter. Det är mycket svårt att bli av med när den visas, men du kan minska celluliter genom kost och motion.