E2h

Hur man kan minska kroppsfett procent

Kroppsfettsprocent avser fetthalten i specifika områden av kroppen

Kroppsfettsprocent avser fetthalten i specifika områden av kroppen. Det behöver inte nödvändigtvis referera till kroppsvikt eller flab. I själva verket kan även den leanest personen har höga andelar av kroppsfett på specifika områden. Detta är anledningen till att minska andelen kroppsfett kan vara ganska svårt eftersom det kan vara svårt att mäta effektiviteten i din kost eller motion. I sanning, för att minska kroppsfett procentsatser, förbränning av så mycket kalorier som du kan, helst mer än du förbrukar, kommer att bli nödvändigt. Detta beror främst på det faktum att du verkligen inte kan ange de områden som du vill minska. Nu även med utmaningar du vet att du fortfarande kan minska din kropp tjock delen genom genomförandet av lågkaloridieter och hög kalori övningar bränning. Här är några tips.

  • Titta ditt kaloriintag. Som tidigare nämnts är kroppsfett egentligen inte förknippas med vikt. Du kan faktiskt vara magert och betyder men har en hög andel kroppsfett. Därför är det inte om fett eller kolhydrater konsumtion utan om kaloriintaget. Som sagt du kan äta massor av mat som innehåller fett eller kolhydrater, men det kommer inte nödvändigtvis påverka din procentuella kroppsfett. Det kommer verkligen koka ner till att upprätthålla en acceptabel kost som består av minimalt kaloriinnehållet. Ju färre kalorier du förbrukar, desto mindre kroppsfett du har.

    För detta kommer du vill ha ett par saker som kan hjälpa dig att hantera den här typen av kost. Eftersom du kommer att behöva veta exakt kaloriinnehållet i varje mat du äter, skulle det vara perfekt att ha en lista över livsmedel och deras motsvarande kaloriinnehåll. Besök dessa platser för en lista över kalorier per typ av mat: Viktminskning för alla och Mikes kalori och fett gram diagram . Dessa webbplatser kommer att ha kaloriinnehållet i olika typer av livsmedel samt annan nyttig information. Den senare har den mest omfattande listan och sorteras i bokstavsordning för enkel genomläsning.

  • Motion är nyckeln. Om du tror att övningar som crunches, ups sitta, armhävningar och liknande väsentligt kan fokusera förbränningen av kroppsfett i vissa delar av kroppen, vet att du hemskt har fel. Dessa övningar bränna bara muskelvävnad, konditionering och stärka dem i processen. De brinner inte kroppsfett och endast en bränna upp några kalorier vardera. Därför, om du funderar på att påskynda minskningen av kroppsfett, du skäller definitivt på fel spår.

    Hur man kan minska kroppsfett procent. Titta ditt kaloriintag.
    Hur man kan minska kroppsfett procent. Titta ditt kaloriintag.

    Det bästa sättet att bränna kalorier, vilket i sin tur kommer att minska kroppsfett, är genom hjärt övningar såsom jogging, promenader, aerobics, cykling, simning och liknande. Dessa övningar bränna upp mest kalorier på grund av den intensiva aktiviteten i kroppen. Naturligtvis med dessa övningar, du verkligen inte kan välja vilka kroppsdelar kommer att bränna mest, varför det rekommenderas att upprätthålla en daglig behandling med dessa typer av övningar. Kom ihåg, desto mer kalorier du bränner mer kroppsfett du utrota. Och om du håller på det, så småningom kroppsfett inom vissa områden kommer att minska.


Nu behöver detta inte nödvändigtvis betyda att du ska ge upp tyngdlyftning eller andra övningar styrka byggnad. Du kan faktiskt komplettera din kalorier bränner övningar med andra övningar muskeltoning.

Minskningen av kroppsfett är beroende av en bra låg-cal diet samt en frisk blandning av aeroba och kardiovaskulära övningar. Om du kan skapa en bra balans, bör du kunna för att avsevärt minska din andel kroppsfett på nolltid.