E2h

Hur man kan minska multipel skleros symtom med alternativa lösningar

Multipel skleros (MS) är en sjukdom i nervsystemet där sjuka inte kan gå, prata eller skriva. Det påverkar motoriken hos en person. Vissa fall är milda och kan fortfarande hanteras, men en del är mycket allvarliga att de drabbade är begränsade till sina sängar eller rullstolar. Denna sjukdom avbryter kommunikationen mellan hjärnan och resten av kroppsdelar, vilket avaktivera en person som har MS. Det finns inga kända orsaker till multipel skleros, och den angriper människor i åldern 18 och 45. Symptomen varierar från stickningar i musklerna, domningar i en viss del av kroppen, yrsel, smärta, suddig syn och minnesförlust, bland annat. Om du har en släkting som har MS, är det viktigt att veta vad du kan göra för att hjälpa honom. Läs vidare för att lära mer om hur du använder alternativa lösningar för att minska uppkomsten av multipel skleros.

  • Omega-3-fettsyror. Det finns många livsmedel som innehåller dessa näringsämnen. Det finns i fisk, särskilt lax och tonfisk, och andra grönsaker. Studier visar att omega-3 minskar risken för att utveckla autoimmuna sjukdomar, med multipel skleros är en av dem.
  • Bromelain. Detta finns i frukter som ananas, och det har anti-inflammatoriska egenskaper. Eftersom multipel skleros förvärrar de nervvävnader i nervsystemet, är detta ett bra sätt att minska inflammation. Äta ananas regelbundet kommer att förhindra inflammation i kroppen.
  • Vitamin c. Detta vitamin minskar risken för att ha urinvägsinfektioner. Detta är bäst tas dagligen. En tablett om dagen kommer att göra jobbet.
  • Sjukgymnastik. Inlärning i sjukgymnastik kommer att göra musklerna starkare, vilket möjliggör en lidande att gå och göra vardagliga sysslor.
  • Motion. Motion kommer att förhindra degeneration av nerver och muskler. Göra regelbunden motion kommer att ge starkare muskler. Samråd med en läkare för rätt typ av övningar för multipel skleros är ett måste. Inte alla övningar kan göras, särskilt mycket ansträngande sådana, som styrketräning och löpning.
  • Akupunktur. Denna kinesiska alternativ behandling ger lindring mot smärta och trötthet i musklerna. Detta gör användning av nålar som sätts i många tryckpunkter för att lindra smärta som förknippas med multipel skleros.
  • Hälsosam kost. Äta hälsosam mat är mycket viktigt att hålla friska. Undvika fet mat kommer att förebygga fetma, som utgör ett större problem i multipel skleros. Avstå från skräpmat kommer att ge goda resultat.


Uttömma alla möjligheter för att behandla multipel skleros

Hur man kan minska multipel skleros symtom med alternativa lösningar. Uttömma alla möjligheter för att behandla multipel skleros.
Hur man kan minska multipel skleros symtom med alternativa lösningar. Uttömma alla möjligheter för att behandla multipel skleros.

Uttömma alla möjligheter för att behandla multipel skleros. Det finns inget att förlora på att försöka alternativa botemedel för multipel skleros. Vad vet du, kan dessa alternativ vara bara de som kan bota den. Tålamod är nyckeln. MS kan inte botas på en dag. Har din släkting ta dessa alternativa mediciner troget. Om du efter ett par månader som du inte ser någon förändring, är det dags att träffa en läkare och be om fler alternativ. Visa din fulla stöd och han kan bara uppmuntras att bli bättre. Ta hjälp av din familj att hjälpa din släkting bli bra.