E2h

Hur man kan minska uppblåsthet med yoga

Det finns många beprövade metoder för att förhindra uppblåsthet

Det finns många beprövade metoder för att förhindra uppblåsthet. Även om du kanske medvetet följa dessa metoder, kommer det att finnas en tid när du missar och få uppsvälld, normalt för att du åt något som din kropp inte var beredd att ta emot. När det händer, startar uppblåsthet och det finns bara ett fåtal saker du kan göra för att stoppa eller minska den. Lyckligtvis är yoga en av dem och många människor, även läkare, borgar för dess effektivitet. Avkoppling och stretching att yoga ger faktiskt kan lindra kroppen av uppblåsthet känsla. Fascinerad av detta? Om svaret är ett rungande ja, så läs vidare. Här är några yogaställningar du kan göra för att minska uppblåsthet.

Nu, innan du börjar, kanske du vill byta till något mer bekvämt. För att på rätt sätt och på rätt utföra positioner måste du vara klädd unrestrictive kläder som shorts eller svettningar. Joggingbyxor och en lös skjorta finns alternativ också. Om du bär skor, ta av dem också. När du är bekväm och redo kan du börja.

  • Sträck på ryggen. En av de mest grundläggande stretching positioner du kan göra som avsevärt kan minska uppblåsthet är tillbaka stretch. För att göra detta, bara ligga på rygg på en matta. Placera händerna bakom höfterna och använda den hävstång för att få dina höfter upp och tillbaka så att din bakre änden är vänd uppåt. Vid denna punkt kommer din torso böjas och ditt ansikte kommer något ansikte ditt skrev. Benen ska sträckas ut över huvudet. När du når den position, starta rytmisk andning och håller formen i ca 10 punkter. Vid denna tid, se till att flytta huvudet från sida till sida för att undvika kramper. När 10 räknas är klar, långsamt flytta tillbaka till utgångsläget. Cirka 3 reps i denna sträcka kommer att göra dig gott.
  • Stå på dina axlar. Medan du är fortfarande på utgångsläget som stat ovan kan du göra en annan sträcka som kommer att innebära att du utför en liknande position som den bakre stretch. Men den här gången, kommer du vill dina händer för att stötta upp höfterna och benen ska vara vända mot himlen. I grund och botten kommer slutresultatet av denna position vara när dina axlar stödjer hela kroppen. Liksom tidigare position, ska du andas regelbundet för cirka 10 räknas som du håller positionen. Se till att flytta huvudet från sida till sida och för att undvika kramper.
  • Pose som ett barn. Detta är en av de mest grundläggande sträckor och är ofta kallad barnets pose. För att utföra denna position, börja med att knäböja på mattan. Båda knäna bör ligga på mattan. Sakta sänka din bakre änden tills baksidan av låren berör vaderna. Vid det här laget bör du sänka huvudet och sträck armarna ut över den. Dina händer ska vara färg på golvet. Andas normalt och djupt och håll positionen i cirka 15 punkter innan du släpper pose. 3 reps i denna stretching övning kommer att göra underverk.


Hur man kan minska uppblåsthet med yoga. Det finns många beprövade metoder för att förhindra uppblåsthet.
Hur man kan minska uppblåsthet med yoga. Det finns många beprövade metoder för att förhindra uppblåsthet.

Där du går, 3 enkelt och grundläggande yogaövningar som säkert kommer att minska din uppblåsthet till ingenting. Nu finns det andra sträckor och utgör, men det skulle vara klokt att konsultera en yogi innan du utför dem.