E2h

Hur man kan stödja fostervatten stamcellsforskning

I kampen för pro-life sätt att generera och experimentera med stamceller har forskare upptäckt att fostervatten stamceller rivaliserande embryonala stamceller i potential att skapa nya celler vävnader utan att skada eller döda embryot. Pro-life grupper har krävt en skrotning av embryonal stamcellsforskning eftersom det innebär att döda nybildade liv.

Hur man kan stödja fostervatten stamcellsforskning. Göra viktiga anslutningar.
Hur man kan stödja fostervatten stamcellsforskning. Göra viktiga anslutningar.

Amniotiska stamceller är multipotenta stamceller som utvinns ur amnionvätskorna medan embryonala stamceller härledda från den inre cellmassan av blastocysten eller 5-dagars gammal humant embryo. Undersökningar på dessa områden är inriktade på att skapa botemedel för olika sjukdomar och cancer genom att regenerera nya friska celler från stamceller. Benmärgstransplantation och botemedel mot leukemi re som möjliggjorts genom framsteg inom detta sagt området.

Nu, hur kan vi stödja fostervatten stamcellsforskning? Här är några saker du kan göra för att föra fram frågan:

1. Forskningen mer material i ämnet. Gräva inte bara på dess fördelar, men också om dess potentiellt skadliga aspekter du kanske inte känner till. Prova att titta på alternativ och avgöra själv om att stödja fostervatten stamcellsforskning är bäst när det gäller tekniker cancer kämpar. Det bidrar till att stelna dina argument och låter dig effektivt försvara när bad eller kritiskt utmanas av personer som kan försöka att motsätta din monter, men du tror är oinformerade.

2. Gå med i grupper som särskilt bildats för att stödja utvecklingen av fostervatten stamcellsforskning. Kontakta sina presidenter och personalchef. eftersom de kan redan vara inflytelserik nog att dra till sig uppmärksamhet från regeringen och media. Visa fullt stöd genom volontärarbete i de olika aktiviteter, förutsatt att de inte stör ditt arbete och familjeliv. Sammanfogning kan dock vara tidskrävande beroende på din hängivenhet för saken så beslutar den nivå av engagemang som du vill spendera på rörelsen. De kommer att ge dig uppgifter beroende på din tillgänglighet. Sammanfogning sådana grupper bidrar samordna dina handlingar med lokala och nationella mål din valda organisationen, vilket har lett i över-allt effektivitet.

Att veta var du står är det första och viktigaste steget. Kontakta även redaktörerna, nyheter producenter / forskare och andra viktiga medier siffror.
Att veta var du står är det första och viktigaste steget. Kontakta även redaktörerna, nyheter producenter / forskare och andra viktiga medier siffror.

Om du bestämmer dig för att gå med en eller flera grupper, kan du hitta sätt att kontakta dem via Internet, reklam eller gå och anlita direkt till deras kontor.

3. Göra viktiga anslutningar. Kontakt personer med höga positioner i regeringen och ange din åsikt genom brev och låt dem veta din monter. Förbered en mini tal om du får höra att lämna era synpunkter till ett antal personer om det blir så långt.

4. Kontakta även redaktörerna, nyheter producenter / forskare och andra viktiga medier siffror. Övertyga dem att ta din sida. De kan bjuda in dig för att intervjuas för att nå ut till fler människor. Dessa män och kvinnor är mycket inflytelserik och avgörande svajande flesta människors uppfattning.

5. Vara trevlig alltid ens till dem motsätter sig din tro. Om du kan oense utan att vara otrevliga, kan du vinna deras respekt, om inte deras stöd.

Att veta var du står är det första och viktigaste steget

Att veta var du står är det första och viktigaste steget. Andra åtgärder följer beroende på engagemang och hängivenhet för saken. Med detta sagt alla, lycka främja orsaken!