E2h

Hur man kan stoppa akne problem: Acne Rättsmedel

Få tips för behandling acne

Acne kan påverka din självbild, och de är svåra att bli av med. Även om vissa faktorer som bidrar till dessa problem är oundvikliga, som puberteten, hormoner och genetik, det finns några åtgärder du kan vidta för att undvika att antalet och svårighetsgraden. Genom att helt enkelt ta hand om ditt ansikte kan du sluta med vacker hud.

Hur man kan stoppa akne problem: acne rättsmedel. Tvätta ditt ansikte.
Hur man kan stoppa akne problem: acne rättsmedel. Tvätta ditt ansikte.

  1. Tvätta ditt ansikte. Det viktigaste du kan göra är att hålla ditt ansikte ren. Tvätta två gånger dagligen med en mild tvål med bensoylperoxid, som kommer att hjälpa döda bakterier. Dock vara försiktig, så att du inte irriterar huden. Även skrubba kraftfullt kan göra din hud tillfälligt smidigare kan det orsaka faktiskt mikroskopiska nedskärningar, att bakterier ska kunna komma in huden. Efteråt kan du använda fuktighetskräm att återfukta huden och skydda den från bakterier.
  2. Rör inte ditt ansikte. Dina händer är olja och bakterier som kommer att täppa till porerna. Rör du förmodligen ditt ansikte mer än du inser, men du måste sparka denna vana. Definitivt stoppa plocka på din akne eller popping finnar. Denna vana hjälper bakterierna sprids runt ansiktet, vilket förvärrar problemet.
  3. Rengör allt som rör ditt ansikte. Många finnar orsakas av bakterier på de objekt som ofta berör ditt ansikte, såsom mobiltelefoner eller örngott. Dessa poster kan hysa bakterier samt över makeup eller hårvårdsprodukter. När du använder dessa poster, kommer denna rest överföras till ditt ansikte, där de kan täppa till porerna. En av de mest grundläggande åtgärder är att rengöra dem ofta för att undvika detta problem.
  4. Täck inte upp en utbrytning med smink. Vid behandling av akne, omfattar inte upp det med smink. Även om du förmodligen känna sig själv medveten, försök att inte täcka ansiktet med smink inte är absolut nödvändigt. Täcker upp befintliga akne gör din breakout värre eftersom makeup inte tillåter huden att andas, och de flesta makeup kommer faktiskt orsaka akne. Om du måste bära smink välja ett kvalitetsmärke med icke-comodogenic produkter. Inte tårta på det, men använder det lätt, vilket gör att huden andas.
  5. Ta hand om dig själv. De steg du bör ta varje dag för att ta hand om resten av kroppen också arbeta på akne. Drick mycket vatten, vila mycket och försöka att inte bli stressad. Stress kan göra finnar värre. Försök också att undvika mejeriprodukter, har så många människor tyckte att det här är en brottsling.

Genom att uppmärksamma behoven hos ditt ansikte och undvika bakterier, kan du minska svårighetsgraden av dessa problem, eller ens bli av med dem helt och hållet, vilket ger dig klar hud du alltid velat.