E2h

Hur man kan stoppa hicka

Min favorit sätt att stoppa hicka är att använda omvänd psykologi

Min favorit sätt att stoppa hicka är att använda omvänd psykologi. Jag blir verkligen upphetsad av mina hicka. Jag uppmärksam på vad min diafragma känns och uppskattar det unika känslan som det spasmer. (En hicka är en kramp i mellangärdet resulterar i en snabb inhalation som stoppas plötsligt genom en stängning av glottis, således skapa "hic" ljud.) Jag spelar hicka spel, till exempel genom att försöka slå hicka genom en mycket långt ord eller en fras, dvs antidisestablishment - hicka - Arianism. Visst nog, när du verkligen börja se fram emot nästa hicka, det finns ingen nästa hicka. Här är några andra huskurer för att stoppa hicka:

 1. Ge shu akupressur punkt. Det finns en akupressur punkt kallas Ge Shu punkten som är längs din bröstkotan genom botten av dina skulderblad. Denna punkt reglerar membranet och trycka på denna punkt kan stoppa spasmer som orsakar hicka. Du kommer inte att kunna nå Ge Shu akupressur punkt själv men du kan ha en vän placera fingrarna på vardera sidan av ryggraden (ungefär en finger bredd bort) och tryck fast tills hicka stopp.

 2. Svälj en tesked socker. Även tänker svälja en tesked torrt vitt strösocker är ibland tillräckligt för att stoppa din hicka! Teorin här är att den sensoriska impulser skapas genom att svälja sockret stör nervimpulser som gör ditt mellangärde kontrakt.
 3. Svälj en matsked jordnötssmör. Detta är egentligen bara en variation på ett tema: Den ovanliga sensoriska upplevelsen från att svälja en matsked avbryter jordnötssmör nervimpulserna som skapar hicka i första hand.
 4. Håll andan. Hålla andan är tänkt att störa hicka cykeln. Håll andan så länge som det är bekvämt och sedan börja andas normalt igen.
 5. Sip vatten upp och ned. Böj huvudet framåt och smutta vatten från ett glas eller alternativt stå på huvudet och har en vän att hålla ditt glas som hon häller du små klunkar.

  Hur man kan stoppa hicka. Ge shu akupressur punkt.
  Hur man kan stoppa hicka. Ge shu akupressur punkt.

  >
 6. Skräm hicka borta. Ge en vän tillåtelse att skrämma dig. Den plötsliga överraskning stannar ibland hicka kallt.
 7. Hicka produkter. Ja, det finns produkter för att stoppa din hicka (you gotta love Europe!) Såsom Hic-Cup . Hej, det är din 15€ 0,50.

Jag är en stor anhängare på kraften i sinnet. Så jag tror att om du utför någon av ovanstående regler med absoluta övertygelse att det kommer att sluta din hicka, så kommer det.