E2h

Hur man kan stoppa panikattacker

Panikattacker kan slå när man minst anar det

Panikattacker kan slå när man minst anar det. Om du befinner dig ofta övervinnas genom panik och rädsla, det finns en väg ut. Prova de här stegen och du bör vara på väg att kontrollera eller stoppa panikattacker.

Det finns naturliga metoder för behandling av panikattacker och befria dig från ångest. För en omfattande och naturlig planen, rekommenderar jag att du besöker Panicaway.

Hur man kan stoppa panikattacker. Utesluta en fysisk orsak.
Hur man kan stoppa panikattacker. Utesluta en fysisk orsak.

Nu ska vi komma igång.

  1. Utesluta en fysisk orsak. Om du upplever din första panikattack, bör du se en läkare. Panic drabbade kan känna utom kontroll, som de håller på att förlora sitt sinne eller ens som om de har en hjärtattack. När denna känsla är ny, bör du se en läkare. Se till att du inte har en hjärtattack.
  2. Vet du vad din utlösare är. Rädsla och panik orsakas av olika triggers i alla. Vad är det som skrämmer dig? Att hitta källan till din rädsla är grundläggande för att fastställa vad som triggar dina panikattacker. Den utlösande kan vara något så litet buller eller en doft som undermedvetet påminner dig om det du fruktar. När du inser avtryckaren, kommer du att kunna ta bort det från ditt liv för det mesta.
  3. Bär vatten med dig. När du börjar känna spänningen i magen som föregår en panikattack, försök att smutta kallt vatten. Ta små klunkar och andas djupt mellan klunkar. Ibland bara sakta ner och ge din kropp något annat att tänka på är tillräckligt för att distrahera dig från en attack.
  4. Berätta för någon. Lider inte i det tysta. Panikattacker kan vara försvagande och kommer att bli värre med tiden om du inte gör något. Tipsa litar hur du känner. Dina nära och kära kanske har märkt din reaktion och kanske kan hjälpa dig att identifiera utlösande faktorer. De kan också ha möjlighet att hjälpa dig att fokusera och andas när du känner en attack kommer. Sök professionell hjälp om attackerna blir för ofta eller försämra din förmåga att fungera.
  5. Öva låta dig själv känsla i en kontrollerad situation. Vissa panik drabbade tycker att det de verkligen rädd för är rädslan. Om känslan av rädsla är det som försvagar dig, kan du behöva öva låta dina känslor kännas. Omge dig med människor och saker som gör att du känner dig säker. Med deras hjälp, öva känsla. Låt dina känslor fria att reagera som de vill. Genom att bli bekväm med känsla och känslor, kanske du kan få din rädsla under kontroll.
  6. Upprepa en kod fras. Du kan infoga en annan typ av utlösare i ditt eget sinne för att bekämpa en panikattack. Välj en kod fras som hjälper slappna dig. Det kan vara något så enkelt som "Jag kan kontrollera min rädsla" till något specifikt för din individuella rädsla som "De kan inte skada mig längre." Välj en fras som ger dig. Upprepa det för dig själv flera gånger om dagen, varje dag tills det är en del av dig. Sedan när du känner panik stiger, upprepa frasen om och om igen eftersom det lugnar dig och ger dig styrka.
  7. Andas att slappna av. När en panikattack har börjat, om inget av ovanstående fungerar, måste du andas helt enkelt att få igenom det. Ta långsamma andetag. Andas och håll andan, andas sedan ut långsamt. Håll andas och bara fokusera på andningen. Tvinga alla andra tankar från ditt sinne och fokusera på andningen.

Panikattacker kan slå när man minst anar det. Vet du vad din utlösare är.
Panikattacker kan slå när man minst anar det. Vet du vad din utlösare är.

Panikattacker är skrämmande, oavsett om det är ditt första eller din hundradel. Du kan stoppa panikattacker. Med lite förberedelser och förtroende, kommer du att kunna få panikattacker under kontroll.