E2h

Hur man kan stoppa sprickbildning knogarna

Knäcka fingrarna kan vara det sätt du lindra spänningar och distrahera dig, men det är också en irriterande vana. Denna sprickbildning och knäppande ljud irriterar de flesta människor omkring dig. Det kan också vara orsaken till knogarna som är tjock och knotig som du ålder. Undvik de komplikationer genom att följa dessa steg för att sluta knäcka dina knogar.

  1. Distrahera dig. För många människor, sprickbildning knogarna är ett sätt att lindra spänningar utan en yttre skärm av ångest eller utsläpp. För andra är det en vana som började som stress och är nu en undermedveten vana. Börja med att komma åt roten för din knoge poppar genom att distrahera dig under stressade situationer. När du märker att lusten att knäcka dina knogar eller hitta dig själv att göra det, ändra din åtgärd att knacka fingrarna, svänga fötterna under skrivbordet eller gå upp och gå runt.
  2. Sitt på händerna. Om du behöver en plötslig flytta för att stoppa sprickbildning knogarna, sedan sitta på händerna. Skjut händerna under kroppen och räkna till tio för att få dig själv under kontroll.
  3. Andas djupt att slappna av. När du märker ett behov av att stressa, försöka få det under kontroll innan du börjar vrider händerna eller hudsprickor dina knogar. Ta några djupa andetag för att slappna av dina nerver och lugna dina händer.
  4. Håll händerna fulla. Om du knäcka knogarna när du är uttråkad det kan vara en enkel fix. Bestäm dig för att hålla händerna fulla med att hålla en flaska vatten hela tiden eller hålla en penna i handen.
  5. Återfukta ofta. Håll en flaska fuktkräm på skrivbordet och till hands så att du kan återfukta ofta. Tillämpa fuktighetskräm kommer att lindra spänningar i dina knogar när du masserar in den och det kommer också att värma händerna. Värmen kommer att lugna någon smärta du kan känna om brosket i knogarna är öm eller inflammerad.
  6. Öva penna trick. Överväg ockupera händerna med penna trick. Dessa trick kommer inte bara distrahera dig, kommer de också förbättra din skicklighet. Börja med att hålla pennan mellan tummen och pekfingret. Justera sedan fingrarna för att rulla pennan över pekfingret och ner under långfingret. Fortsätt arbeta med penna och tvinna den runt mellan fingrarna.
  7. Bär vantar. Om du fortfarande inte kan hålla händerna från sprickbildning knogar, kan du överväga en sista utväg. Bär vantar. Du kanske känner sig lite obekväma skjuta dem på kontoret eller under varma månader men efter några dagar med fingrarna otillgängliga, kan du hitta din otrevliga vanan har härdats.

Hur man kan stoppa sprickbildning knogarna. Andas djupt att slappna av.
Hur man kan stoppa sprickbildning knogarna. Andas djupt att slappna av.

Med dessa enkla steg kan du sluta knäcka dina knogar. Dina vänner och familj kommer att uppskatta dig att ge upp detta irriterande vana.