E2h

Hur man känner igen biverkningar av BIOFREEZE smärtstillande

Biofreeze är en av de mest använda och rekommenderas produkter smärtstillande på marknaden idag, och har varit så under de senaste 15 åren. Den levereras i gel, roll-on, eller sprayform. Många kiropraktorer, massörer, sjukgymnaster och andra yrkesgrupper inom svär effektiviteten av denna produkt i tillfälligt lindra smärta och obehag som orsakas av muskelspänningar, artrit, tendinit, hals och rygg smärtor, och bursit, bland annat. Biofreeze innehåller ILEX, som utvinns ur järnek buske i södra Europa som arbetar hand i hand med produktens smärtstillande innehåll. Biofreeze har ingen kvardröjande doft och inte fläckar kläder när den tillämpas, inte heller lämna en fet känsla som andra produkter gör. Men som i någon form av medicinering, är den korrekta användningen av Biofreeze viktigt att undvika vissa biverkningar som kan hända efter långvarig tillämpning eller dess missbruk. Nedan är några av de biverkningar av Biofreeze.

  • . Allergiska reaktioner finns två ingredienser i produkten att vissa användare kan vara allergisk mot - mentol, som är en förening från pepparmyntolja och kan producera milda anestetiska effekter och kamfer, en annan kemisk förening som innehåller antiseptiska egenskaper. Om du märker utslag eller andra hudirritationer på huden efter att ha använt Biofreeze, kan du mycket väl vara allergisk mot produkten. Du måste rådfråga din läkare att veta säkert vad som orsakar din allergi och hur den kan undvikas. Du kan också prova blötläggning det drabbade området i vatten och bakpulver i ett par minuter. Återigen, om utslag kvarstår måste du träffa en läkare för korrekt behandling.
  • Andra sjukdomar som kan orsakas av BIOFREEZE. Långvarig användning av Biofreeze har rapporterats orsaka huvudvärk, illamående och kräkningar. Andra symtom kan omfatta andnöd, hosta och feber. Även om ett fåtal människor har upplevt bröstsmärtor, kan det inte helt påpekas att produkten eftersom detta symptom är ganska ovanligt och kan orsakas av andra medicinska tillstånd i kroppen.
  • Förgiftning. Biofreeze är inte avsett att förtäras utan tillämpas på områden av kroppen som upplever smärta. Den mest aktiva komponenten av produkten är mentol, som är giftigt särskilt när förtäring i stora mängder. Det är därför nödvändigt att hålla produkten och andra läkemedel utom räckhåll för små barn som kan ta det i misstag och kunde få förgiftad i processen. Du måste också undvika att produkten kommer i kontakt med ögonen eller slemhinnor.


Hur man känner igen biverkningar av BIOFREEZE smärtstillande. . allergiska reaktioner.
Hur man känner igen biverkningar av BIOFREEZE smärtstillande. . allergiska reaktioner.

Biofreeze är en mycket bra produkt som utför sin funktion som ett smärtstillande medel mycket väl. Fler och fler människor har dragit nytta av det i termer av att lätta bort en hel del av värk och smärta som de kan uppleva i olika delar av sina kroppar. De biverkningar är få och kan förhindras genom användning av produkten som det är tänkt att användas. Om du börjar känna något utöver det vanliga vid tillämpningen Biofreeze, är det alltid bäst att rådgöra med din läkare och ta reda på exakt vad som är fel och vad du ska göra åt det.