E2h

Hur man känner igen genitala vårtor

Genitala vårtor symptom hänvisar ofta till olika symtom som patienten känner medan genitala vårtor tecken kan kallas tecken, som lätt märkt av läkare. Men definitivt kan denna sak orsaka orättvisa för dig och din partner om det inte tas på allvar direkt.

Det finns tecken på genitala vårtor, som kan visas konstigt och du skulle inte vara medveten om att den visar det. Men om det finns tecken på genitala vårtor tidigt, bör du få ordentlig medicinsk vård.

Så vad exakt är genitala vårtor

Så vad exakt är genitala vårtor? De är vita eller köttfärgad knölar vanligen orsakas av humant papillomvirus (HPV). De manifesterar ofta på yttre könsorganen. Också de kan ses på baksidan anus för de flesta män och kvinnor. De kan också ses vid insidan av slidan och livmoderhalsen för kvinnor. De orsakar främst smärta, klåda och brännskador. Även om det är sant att vissa människor kanske inte har sett genitala vårtor tecken, de flesta av dem som har, kommer.

De kan manifesteras i områden som inte är väl synlig

De kan manifesteras i områden som inte är väl synlig. Vid slidan eller livmoderhalsen, kan kvinnan inte ens vet om deras existens, även om hon har ont. Vad är ännu värre är att vissa människor själv-diagnoser och mediciner använder för att motverka dem tro att genitala vårtor som något annat.

Hur man känner igen genitala vårtor. Så vad exakt är genitala vårtor.
Hur man känner igen genitala vårtor. Så vad exakt är genitala vårtor.

Vissa kommer att använda andra over-the-counter läkemedel, som används för att bota andra typer av vårtor. De kan vara lite för stark att använda för genitala vårtor problem och kan orsaka ytterligare irritation.

Försöker egenvård kan orsaka större skada utan att få en professionell diagnos. Ärrbildning kan uppstå om din behandling är inte den typ av botemedel för genitala vårtor problem.

Ärrbildning förekommer inte hela tiden

Ärrbildning förekommer inte hela tiden. Men du måste vara varnat att det finns en möjlighet att du kan få det så du bör vara medveten om och ta hänsyn till att du kan stöta återfall. Även om det tagits bort en gång, kan HPV-virusinfektion visas på nytt eftersom det i sig inte är behandlingsbar. Det kan bokföras på det kända faktum att viruset inte sluta din kropp om du inte har ett starkare immunförsvar.

Under tiden kan ingen medicinering stöd som faktiskt immunförsvaret att utrota viruset när du har det. Så även om du lever ett riktigt hälsosamt liv, betyder det inte att en viss virusstam inte kan komma in i kroppen. Det kan konsumera två år eller mer för en stam att vara helt ur ditt system.

De kan manifesteras i områden som inte är väl synlig. Ärrbildning förekommer inte hela tiden.
De kan manifesteras i områden som inte är väl synlig. Ärrbildning förekommer inte hela tiden.

Det finns olika stammar av HPV så att en ny stam kan helt infektera dig. Det är då inte lätt att avgöra om en ny infektion har kommit in i systemet eller om din kropp är fortfarande kvadratur av mot en gammal virusinfektion.

Detta kan göra en hälsosam förändring i ditt sätt att leva

Detta kan göra en hälsosam förändring i ditt sätt att leva. Detta kan vara gynnsam i övervakning och underhåll av optimal hälsa - en tid där immunförsvaret kan kämpa genitala vårtor utan enkel fri. Om genitala vårtor tecken kvarstår, kontakta en läkare och följa deras råd.