E2h

Hur man känner igen och behandla sömnlöshet naturligt

Naturliga sätt att uppnå god sömn

Sömn är en naturlig process som definieras som ett återkommande tillstånd av reducerad uppmärksamhet till den omgivande miljön. De viktigaste sömn funktioner är: återställande av kroppens funktioner, syntes av protein och förebyggande av letargi. Mängden som behövs sömn varierar från individ till individ. Vuxna behöver 7-9 timmars god sömn att vara uppmärksam under dagen.

Hur man känner igen och behandla sömnlöshet naturligt. . ge en god sömn miljö.
Hur man känner igen och behandla sömnlöshet naturligt. . ge en god sömn miljö.

Det finns många sömnrelaterade sjukdomar såsom sömnlöshet. Sömnlöshet är en sömn problem definieras som oförmåga att somna eller sova. Psykologiska faktorer, missbruk, biverkningar av vissa läkemedel, medicinska tillstånd såsom astma, ett otillräckligt sömn miljö och ett stressigt liv är de populära orsaker sömnlöshet. Nyligen tänkte NIH att 50.000.000-70.000.000 européer har sömnrelaterade sjukdomar. Nästan 25% av de äldre och cirka 10% av befolkningen lider av sömnlöshet.

Steg 1

. Ge en god sömn miljö Principerna för en god sömn miljö är:

• Gör sovtid och vakna tid på samma gång.
• Afternoon tupplurar bör vara mindre än en timme.
• Regelbunden motion är mycket hjälpsam.
• Använd inte din säng för att göra något annat än sömn.
• Undvik att dricka alkohol, kaffe och te och röka cigaretter på natten.
• Ät middag så att du inte går till sängs hungriga.
• Gör en timme innan sova en avkopplande timme.
• sömntabletter är farliga om inte din läkare föreskrivit. Sömntabletter förlorar också sin effekt efter ett par veckor, vilket leder till sämre sömn. Använda naturliga sätt är säkrare.

Steg 2

Naturliga sätt att uppnå god sömn. Använd avslappningstekniker och hypnoterapi.
Naturliga sätt att uppnå god sömn. Använd avslappningstekniker och hypnoterapi.

Använd avslappningstekniker och hypnoterapi. Learning avslappningstekniker rekommenderas för sömnlöshet drabbade att hjälpa dem att få lugn och djup sömn.

Steg 3

Prova växtbaserade botemedel. Kamomill är en mycket användbar ört på grund av dess avslappnande effekt. En kopp kamomill en timme innan sova rekommenderas. Humle ört har en fördelaktig lugnande effekt och kan användas vid behandling av sömnlöshet. Valerian är en annan ört med en lugnande effekt och används framgångsrikt i behandlingen av sömnlöshet. Örtteer är mer säkra och effektiva än läkemedel för mild och måttlig sömnlöshet symptom.

Steg 4

Behandla sömnlöshet med aromaterapi. Lavendelolja har en lugnande och lugnande effekt. Du kan lägga till några lavendelolja sjunker till ditt bad eller ta en lätt massage med några droppar av oljan.


Innan någon naturlig behandling, kontakta en professionell vård om råd.

Dr Tamer är författare till "The Complete Guide till Koppning Therapy." Besök honom på hans webbplats på http://www.cuppingtherapy.info .