E2h

Hur man känner igen symptom på baksmälla

En baksmälla är summan av alla de hemska fysiologiska effekter efter tung användning av droger. Dock en baksmälla mer populärt används för att beskriva alkoholrelaterade uttag. Det är också kroppens naturliga försvar varning om att det har skadats eller missbrukas av över-överseende av alkohol. Det är naturligt för en berusad person att ha en baksmälla, men aktuell statistik säger att 25% till 30% av alkoholkonsumenter är resistenta mot baksmälla - detta kan vara en orsak till att många dricker ofta hamnar i en stor trötthet uppdelning efteråt. Nedan finns symtom som anges och definieras för att ge berusade (och icke-drickare, liksom, naturligtvis) mer information om hur de kunde upptäcka symtom på veisalgia, den vetenskapliga termen för baksmälla.

Hur man känner igen symptom på baksmälla. Oregelbunden hjärtrytm.
Hur man känner igen symptom på baksmälla. Oregelbunden hjärtrytm.

Fysiska symptom

  1. Smärta. Den vanligaste av alla symptom på baksmälla är smärta, speciellt huvudvärk. Muskelsmärtor och magsmärtor är också symptom på en baksmälla.
  2. Trötthet. Trötthet och svaghet är också uppenbara för människor som upplever en baksmälla.
  3. Uttorkning. En person som upplever baksmälla är benägen att uttorkning. En person som dricker överdrivet ökat urin och svett produktionen är kräkningar och upplever diarré. En person som upplever en baksmälla definitivt kommer att vara mycket törstig, kommer att ha torr mun och hud, och mindre hjärna vätska. Etanol är alkoholen att skylla för den som dricker är uttorkning.
  4. Högt blodtryck. Alkohol är även känt att framställa högt systoliskt blodtryck.
  5. Oregelbunden hjärtrytm. Med den snabba ökningen av blodtrycket i kroppen, oregelbunden hjärtrytm, en hjärtklappning och ökad puls kommer säkert att upplevas.
  6. Gastrointestinala problem. Diarré, illamående, kräkningar, magont och gasbildning är bara några av magen problem som en berusad person kan uppleva under påverkan av veisalgia.

Psykiska symtom

Gastrointestinala problem. Kognitiva och störningar humör.
Gastrointestinala problem. Kognitiva och störningar humör.

  1. Kognitiva och störningar humör. På grund av uttorkning av hjärnan, kommer de flesta av våra hjärnfunktioner inte fungerar effektivt under inverkan av en baksmälla. Koncentrationssvårigheter, minskad uppmärksamhet till allt, kontrade hunger genom en minskad aptit, tremor, depression, irritabilitet, oro, brist på djupseende och känslighet för ljus och ljud är de vanligaste symtomen under denna underklass.
  2. Vertigo. Människor som upplever baksmälla känna en känsla av rummet snurrar. Denna "Spinning Room" effekt fortfarande är ansluten till fel i hjärnan på grund av uttorkning.
  3. Yrsel. Liknar yrsel, men något mildare i kraft. Detta är den avkopplande känslan flesta dricker känner. Men egentligen är yrsel på grund av alkohol bevis för hjärnan inte fungerar väl.
  4. Sömnproblem. Personer under baksmälla effekten kan inte sova ordentligt eller uppleva sömnrelaterade problem. Det bör noteras att människor upplever baksmälla har minskat sovande timmar, minskade snabba ögonrörelser och ökad ortosömn.

Det bör också vara känt för alla att de skadliga och hemskt effekter av en baksmälla skulle räcka från 8 till 24 timmar. Medan vissa skulle föreslå bota eller bromsa effekterna av baksmälla, är det fortfarande bäst att ge sig själv tillräckligt med tid att vila och att inte konsumera mer alkohol (eftersom det bara kommer att lägga till mer smärtsamma timmar veisalgia). För att förhindra en baksmälla innebär att dricka måttligt.