E2h

Hur man känner igen symptom på binjuren fel

Binjurarna är källan till energi och kraft som påverkar hur din kropp fungerar dag ut och dag in. Det finns ett par av binjurarna i kroppen. Båda finns bara på toppen av njurarna och deras roll är att utsöndra hormoner som behövs av kroppen för att fungera normalt och bra. Dessa hormoner som produceras av binjurarna är ansvariga för regleringen av blodtrycket, bekämpa infektioner och andra sjukdomar, hantera utsöndringen av kroppens avfall och hantera de dagliga påfrestningar i livet.

Det finns tider på dagen när du känner väldigt energisk

Hur man känner igen symptom på binjuren fel. Det finns tider på dagen när du känner väldigt energisk.
Hur man känner igen symptom på binjuren fel. Det finns tider på dagen när du känner väldigt energisk.

Det finns tider på dagen när du känner väldigt energisk. Andra gånger kan du känna slö, dåsig och sömnig. Hur du utför under dessa punkter faktiskt kontrolleras av dina binjurar. Därför, om dina binjurar är på ett normalt tillstånd och ger bra resultat, kommer din kropp reagerar därefter. Samtidigt något fel i dessa organ kan resultera i din oförmåga att utföra vissa uppgifter.

Du vet att du har en binjure fel om du:

 • känner sig trött och utmattad ofta
 • saknar kraft och uthållighet
 • är känsliga för kyla och andra virussjukdomar
 • lider ofta av förstoppning och dålig matsmältning
 • har ihållande allergier
 • har konstant lågt blodtryck
 • har svårt att fokusera på något
 • få tillräckligt timmars sömn och ändå känna sig trött och trög på morgonen
 • är mer aktiva nattetid
 • enkelt få utbränd och övervinnas genom påtryckningar
 • lider menstruationsrubbningar
 • föredrar livsmedel som är sött och salt
 • ta längre tid att återhämta sig från sjukdomar

Binjure fel kallas också binjureutmattning

Binjure fel kallas också binjureutmattning. Det är ett tillstånd när binjurarna inte kan fungera för att klara de påfrestningar som kroppen utsätts för. På grund av detta misslyckande att fungera korrekt, symtomen visar sig utåt eller inåt.

Binjure fel kallas också binjureutmattning.
Binjure fel kallas också binjureutmattning.

När binjurarna fel symtomen blir uppenbara internt när du utvecklar följande syndrom: är mycket sårbara för virussjukdomar, skakning av kroppen under stress eller press, onormal hjärtrytm, nacke och skuldra, förstoppning och menstruationsrubbningar.

Å andra sidan är symtom på adrenal trötthet visas utåt genom: uttorkning av huden, för mycket svettning, hår falla och viktökning.

Binjure fel kan också påverka den psykiska hälsan. I själva verket är de flesta symtom relaterade till binjureutmattning kopplat till psykiska välbefinnande person en person. Dessa symtom är: depression, överdriven aptit för mat, brist på intresse för sex, mentala bortfaller, nervositet eller är skakis utan anledning och korta temperament följd av underlåtenhet att hantera stress och kraven från arbete och livet i allmänhet. Ibland är de mentala manifestationer av binjuren fel är mer överväldigande än de fysiska symptomen.

När en person lider av binjure sjukdom sitt liv som helhet lider också. Bortsett från detta folket runt honom känner också bördan av hans tillstånd. På grund av adrenal trötthet, kan en person bli irriterad, kort stubin, usel och ofta i en dåligt humör. Om dessa villkor beskriva dig, kontakta din läkare.