E2h

Hur man klär sig för yoga

Precis som det är lätt att hitta yogamattor dessa dagar, så att hitta specialiserade yoga kläder en vind. Men du behöver inte handla en helt ny garderob, eftersom det inte finns en klädkod eller modetrender för yoga. Oavsett om du går till en klass eller praxis i avskildhet på ditt vardagsrum, vad ska du ha för yoga vara bekväma kläder som inte hindrar dig från att göra det innebär. Läs vidare för att ta reda på hur man klär sig för yoga.

  1. Vet vilken typ av yoga du gör innan du väljer vad man ska ha. Sweatpants eller en träningsoverall är mer lämpade för lätta yoga i en luftkonditionerad studio. Men Bikram yoga och Ashtanga yoga är mer aggressiva och kommer att göra dig att svettas. För dessa typer av yoga, välj en monterad linne och shorts.
  2. Använd bekväma, lätta kläder som inte kommer att begränsa eller binda dig på något sätt. Material som denim kommer att hålla dina ben från sträckning.
  3. Bomull är den bästa tyget att använda eftersom det låter kroppen andas och ger god ventilation. Detta innebär att din kroppstemperatur kommer att förbli detsamma hela hela din yoga. Bomull är också absorberande och kommer att hålla svetten ur din kropp när du gör din poser.
  4. Välj monterade toppar och bottnar. Eftersom du kommer att göra alla typer av poser, kommer ombonade sittande kläder får inte i vägen, inte heller kommer de att avslöja delar av kroppen som du hellre vill andra människor inte ser.
  5. Se till att du passar dina kläder innan du köper dem! Oavsett stil du väljer, se till att dina kläder inte sitter för hårt. Det viktiga är att du är bekväm i vad kläder du bär. Yoga handlar om avkoppling din kropp och själ, och du kommer inte att kunna göra detta om du bär rätt kläder.
  6. Du behöver inte oroa dig för skor - yoga görs barfota. Om du deltar yogaklasser på en studio, bära sandaler eller flip flops, så att du kan enkelt ta bort dem innan klassen.

Hur man klär sig för yoga. Vet vilken typ av yoga du gör innan du väljer vad man ska ha.
Hur man klär sig för yoga. Vet vilken typ av yoga du gör innan du väljer vad man ska ha.

Du behöver inte spendera en massa pengar för att köpa rätt kläder för yoga. Ta en titt på din garderob, eftersom du kan inse att de kläder du vill bära för yoga finns redan där! De bästa kläderna att bära för yoga är kläder som du känner dig bekväm i.

De flesta kvinnor föredrar att bära Sportunderkläder till yoga

De flesta kvinnor föredrar att bära Sportunderkläder till yoga, särskilt för Bikram Yoga. Sportunderkläder är lätta och ger utmärkt täckning och stöd för alla poser. De flesta träna linnen brukar dubbelt så Sportunderkläder.

Du kanske också vill överväga att bära spandex. Inte bara är det lätt och flexibel, det stannar också på plats.

De flesta kvinnor föredrar att bära sportunderkläder till yoga. Bomull är den bästa tyget att använda eftersom det låter kroppen andas och ger god ventilation.
De flesta kvinnor föredrar att bära sportunderkläder till yoga. Bomull är den bästa tyget att använda eftersom det låter kroppen andas och ger god ventilation.

Vissa yoga deltagare föredrar att bära ekologiska kläder till yoga klasser. Ekologiska kläder håller med den naturliga anda och rengöring ritual (fysiskt, känslomässigt och mentalt) av yoga.

Knyt håret tillbaka och ta bort alla smycken innan din yoga klass börjar. Lösa hår, halsband, armband och dinglande örhängen kommer att distrahera dig så mycket som fel kläder.