E2h

Hur man kommer certifierade Svensk massage

Svensk massage har blivit en favorit bland spa fans på grund av dess användning av effleurage, en teknik som innehåller släta, glidande stroke, som underlättar muskelspänningar i kroppen. Få massage, speciellt ett svenskt ett, är definitivt en av de enklaste sätten att skämma bort dig själv och lindra stress. Det är naturligtvis, genom att hjälpa händerna på en expert massage terapeut!

Om du befinner dig ständigt funderar på en karriär inom detta område, läs vidare. Vem vet, det bara kan driva dig att få det certifikat som du behöver!

  • Nationella Certification Board för terapeutisk massage och karosseri. Statens Certification Board för terapeutisk massage och karosseri är en icke-vinstdrivande organisation som ger ut tentor till en massageterapeut hoppfull att avgöra hans / hennes förmåga och kompetens att skaffa ett certifikat. Om du är intresserad av att i massage branschen, bekanta dig först med denna organisation genom att besöka sin webbplats på ncbtmb.org och lära sig de krav det innebär för dig att vara certifierad.
  • Välj rätt skola. Att välja rätt skola är avgörande. Se till att kolla in skolan innan inskrivning. Det är bäst att plocka skolor som är ackrediterade av kommissionen Massageterapi ackreditering eller COMTA att säkerställa kvaliteten på utbildning som du kommer att få. Dessutom är platsen nyckeln till tillgänglighet och bekvämlighet. Ta reda på vad ackrediterade skolor i ditt område genom att besöka naturalhealers.com . En annan sak att tänka på är skolans massage utbildningsprogram. De flesta massage skolor är utrustade med en sund utbildningsprogram för svenska, Deep Tissue och massage Shiatsu men gärna jämföra skolor eftersom det kommer att hjälpa dig att avgöra vilken skola som är rätt för dig.
  • Schemalägg ett test Du kommer att vara berättigade att ta NCBTMB examen när du uppfylla sina krav-mening, slutföra en 500-timmars minimum av undervisning som inkluderar:. 125 timmars organsystem, anatomi, fysiologi och kinesiologi, 200 timmars massage och kaross bedömning, 40 timmar patologi, 10 öppettider och etik, och 125 timmar vidareutbildning i närliggande område, nämligen Svensk massage. Efter examen stå för Bemyndigande att Test (ATT) brev att komma fram. När du får det, kan du schemalägga nu ditt test via nätet via sin webbplats, pearsonvue.com eller via telefon 888-699-1808. Studera hårt.
  • Bli certifierade. När du klarat en standardiserad NCBTM examen, kommer ditt certifikat är giltigt i 4 år och du får fästa NCBTM förkortning med ditt namn när du börjar träna. Att certifieras innebär också att du är utmärkta inom ditt område, vilket i sin tur kommer att bidra till att bygga din referens och öka din kundkrets. Men om du inte klarar, oroa dig inte. Du kommer att få en kopia, som kommer att informera dig om dina problemområden så att när du göra testet i 3-4 månader kommer du att vara mer förberedd än förra gången.


Hur man kommer certifierade svensk massage. Nationella certification board för terapeutisk massage och karosseri.
Hur man kommer certifierade svensk massage. Nationella certification board för terapeutisk massage och karosseri.

Att få massage säkert är en bra sak, men att bli en certifierad svenskt massageterapeut är ännu bättre. Inte bara får du bevittna människor i deras avslappnat sinnestillstånd, men du får också ha en hand för att hjälpa dem att uppnå en stressfri liv, en massage i taget.