E2h

Hur man kontrollerar att dricka under helgerna

Semester spell fest, fester, fester och mat

Semester spell fest, fester, fester och mat. Men naturligtvis, är balansen alltid nyckeln: du vill inte få för mycket munterhet så att du skulle vakna beklaga det nästa dag. Detta avser särskilt alkoholist dricka. Så om du är ute efter att hitta tips som hjälper dig att kontrollera drickande under semestern, här är några tips som hjälper dig ut:

Välj de partier som du kommer att delta

Hur man kontrollerar att dricka under helgerna. Välj de partier som du kommer att delta.
Hur man kontrollerar att dricka under helgerna. Välj de partier som du kommer att delta.

Välj de partier som du kommer att delta. Kom ihåg detta: du behöver inte delta varje julfest som du blir inbjuden till. Gå till de som verkligen räknas, och som du känner att du verkligen kommer att njuta av att gå till. På det sättet skulle man egentligen inte behöver ha den där extra flaska öl bara för att ha en bra tid.

Dessutom

Dessutom är det ett klokt beslut för dig att välja att inte delta i öl-party typen av sammankomster. Du kan vara beväpnad med de bästa avsikter och säkraste av beslutar, men det skulle inte göra dig gott att behöva tåla hård frestelse. Det är bäst att hålla sig till små, intima sammankomster där dryck val inte kommer att vara ölflaska.

Låt dina vänner veta om din avsikt att inte dricka över helgerna. Dina vänner ska vara där för att hjälpa dig hålla fast vid ditt beslut att inte frossa i helgerna. I själva verket, varför inte göra det till ett gemensamt mål bland alla av er? Håll små sammankomster med hälsosam mat och snacks och fruktjuicer istället för alkoholhaltiga drycker.

Gå till festen med någon du litar på och som vet om din beslutsamhet. Det kommer att bli mindre av en börda för dig om du har någon att se upp över dig när du går till en fest. Om du verkligen måste, låt din partner vara den att få dina drycker och dina måltider från buffébordet, så du inte skulle behöva möta frestelsen.

Semester spell fest, fester, fester och mat. Låt dina vänner veta om din avsikt att inte dricka över helgerna.
Semester spell fest, fester, fester och mat. Låt dina vänner veta om din avsikt att inte dricka över helgerna.

Ha ett glas tranbärsjuice till hands. Om du har verkligen att gå till en fest där alkohol kommer att serveras och där alla förväntas att dricka öl, se till att du har i din hand ett glas club soda eller tranbärsjuice. På så sätt skulle du känner att du passar in och ingen kommer att erbjuda dig alkoholdrycker (eftersom du ser ut som du redan dricker ditt lystmäte).

Delta i AA-möten. Om du känner att alkohol verkligen kan vara ett problem för dig, då du kan dra nytta av att delta i möten som ger dig konkreta åtgärder och stöd om hur man bekämpar frestelsen av ölflaska.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av de sätt att hjälpa dig att kontrollera att dricka över julledigheten. Kom ihåg, det är verkligen inte en bra idé att bära bördan av denna lösa allt själv. Se till att du engagera så mycket av dina betrodda vänner eller familjemedlemmar som hjälper dig att hålla sig frisk och baksmälla-fri under semestern. Vet att alla dina uppoffringar kommer att vara värt det, och kanske du upptäcker att njuta av julen inte behöver gå med en våldsam huvudvärk morgonen efter. Lycka till!