E2h

Hur man köper en första hjälpen - kit som en gåva

Första hjälpen kit är stora gåvor för alla tillfällen

Första hjälpen kit är stora gåvor för alla tillfällen. Eftersom olyckor tycks följa nästan alla runt är det en bra idé att äga en första hjälpen-kit. Satsen kan inte vara tillräckligt för att behandla allvarliga skador eller sjukdomar till följd av olyckor, men för mindre och minimal sådana, kan en första hjälpen-kit vara en livräddare.

Precis som i att ge någon annan typ av gåva, måste du tänka på det lämpliga i din gåva. Mer än så behöver du gåvan att vara väl genomtänkt. Om du planerar att ge någon en första hjälpen-kit som en gåva, kommer du att lära dig några tidsbesparande tips i denna artikel.

Hur man köper en första hjälpen - kit som en gåva. Identifiera den huvudsakliga användningen av första hjälpen-kit.
Hur man köper en första hjälpen - kit som en gåva. Identifiera den huvudsakliga användningen av första hjälpen-kit.

  • Identifiera den huvudsakliga användningen av första hjälpen-kit. En första hjälpen kit som du tar när åka på resor kommer att ha olika innehåll än den som du håller hemma. Det är även skiljer sig från den som du måste hålla i bilen eller fordon.
  • Anpassa innehållet i kitet enligt mottagarens behov. Till exempel, om din vän älskar utomhus och ofta går camping, kanske du vill inkludera inte bara grunderna och väsentligheter (t.ex. bandage, liniment, termometer, pincetter, antiseptiska, huvudvärk och ont i magen medicinering, vätskeersättning tabletter, alkohol, bomull, tejp, antibiotika krämer, små saxar, rakblad eller kniv, desinfektionsmedel etc.) men även andra förnödenheter som kan behövas för nödsituationer när din vän är ute camping. Till exempel lägga piller vattenrening till satsen, eller ännu bättre, har ett filter camping vatten. Se till att det finns mer än tillräckligt akuta förnödenheter och läkemedel för olika typer av allergier (t.ex. insektsstick, hud allergier från kontakt med växter, etc.). Om din vän är på väg att åka på en ocean kryssning, glöm inte medicin för sjösjuka.
  • Tänk också vikten och utformningen av satsen. Den lättare vikt, bättre. Köp inte ett kit så stor som en vanlig väska, annars kommer det inte att tjäna sitt syfte. Kontrollera också att designen och hållbarheten hos kitet är av god kvalitet. Om satsen kommer att föras utomhus, välj en gjord av vattentätt material. Om du funderar på en större sats, kan du inkludera mer första hjälpen förnödenheter såsom sling och spjälor, instant is förpackningar, HLR språkrör, liten ficklampa med extra batterier, en liten spegel, etc.
  • Kastas i en fickformat första hjälpen. Detta kan vara valfritt men kan komma väl till pass för mindre nödsituationer. Om du vill, kan du välja i stället för guide-kort som sammanfattar första hjälpen instruktioner för vanliga nödsituationer.
  • Glöm inte godis. Hypoglykemi är vanligt bland många människor, inte bara bland diabetiker. Så inkluderar godis, eller kanske några kakor, eller någon annan källa för omedelbar energi för en hypoglykemiska person. Inkludera en liten flaska (eller till och med två flaskor) i vatten, också.
  • Se till att de ömtåliga varor du inkluderar i satsen fortfarande har en lång väg att gå innan respektive utgångsdatum.

Om du vill att din gåva att vara till nytta för mottagaren, måste du anpassa den efter en avsett ändamål. Prova förslagen i den här artikeln, så, så att din första hjälpen kit kommer att vara väl uppskattad som en gåva.