E2h

Hur man köper en medicinsk hiss stol

Medicinska lyft stolar är speciellt gjorda stolar för människor som har funktionshinder som reumatism. De är också användbara för människor som har benskador eller har just kommit från operation. De är också användbara för att förhindra åderbråck, tillsammans med stödstrumpor. Hiss stolar är underbart för människor som inte kan flytta runt från plats till plats utan medicinsk hjälp. Denna guide kommer att lära dig om hur du köper en medicinsk liv stol.

  1. Rådgör med din läkare. Före allt annat, kontakta din läkare. Även om vissa av oss skulle föredra att arbeta med bekväma stolar (och medicinsk lyft stolar verkligen är bekväm!), Det finns egentligen ingen anledning att punga ut mer dollar ur fickan för medicinska lyft stolar om du inte verkligen behöver det. Dock kommer läkarna att vara glada att hjälpa dig på mediciner så att du inte behöver medicinsk lyft stolar. Om du verkligen vill ha en medicinsk hiss stol i förebyggande syfte eller din läkare anser det nödvändigt, så fråga honom om detaljer kring varumärken, vikt, rörlighet och sådant. Detta kommer att ge dig en professionell uppfattning om medicinsk lyft stolar innan du ens kommer till butiken. Kom ihåg att din läkare kan hänvisa dig till en annan läkare, en ortopedisk läkare eller kiropraktor för mer information och detta kan kosta dig mer. Men det är och kommer att vara värt det.
  2. Vikt och position. De flesta lyft stolar kan bära en vikt på 300 till 400 pounds, men det finns några specialgjorda stolar för tyngre personer för upp till 700 pounds. Skräddarsydda (eller skräddarsydd) stolar finns också. Fråga din återförsäljare för dessa typer. Det är i allmänhet tre lägen att lyfta stolar. Rakt,, TV-lutning och fullt tillbakalutad. Den raka positionen hjälper dig att få till en bekväm ställning när du läser, skriver, eller använda datorn. TV luta är en vinkel är bra för att titta på tv samtidigt som tillbakalutad är bra för tupplurar.
  3. Tillbehör. Vissa dyrare hiss stolar erbjuder värme och massera system som är en stor hjälp för dem som inte kan stå som de slappna av musklerna som är ansträngda av för mycket sittande. Emellertid är en bra sträcka och en trevlig promenad utanför verkligen allt som behövs för dem som fortfarande kan göra det. Tänk på hur mycket du kommer att spendera, och om stolen uppvärmning är värt det. När allt, det finns alltid filten.
  4. Online shopping. Online shopping är det bästa sättet att köpa din egen läkare hiss stol om du inte kan gå ut ur huset ofta. Det finns ett antal medicinska leverans butiker i ditt område som gärna tar din beställning. Emellertid kan de mer populära är längre bort men åtminstone de har sjötransporttjänster, som kom ihåg, du måste betala för. usmedicalsupplies.com är en EU-baserade företag som erbjuder fri frakt till låga priser. De har rabatter också för dem som är intresserade dyrare lyfta stolar. Det finns naturligtvis andra webbplatser som säljer dem antingen genom kreditkort, PayPal eller postförskott. Några av dessa inkluderar medlift.com , medicinsk leveranser-utrustning-company.com och lc101.net

Hur man köper en medicinsk hiss stol. Rådgör med din läkare.
Hur man köper en medicinsk hiss stol. Rådgör med din läkare.

Oavsett om rekuperativa ändamål eller helt enkelt något för komfort, medicinsk lyft stolar erbjuder underbara, solid konstruktion som kan pågå i åratal. Även dyrare än andra vilstolar, kan de hjälpa ryggsmärtor och skador ben.