E2h

Hur man köper kroppen magneter för ångest

Eftersom fler och fler människor försöker hitta alternativa botemedel mot vanliga sjukdomar är många olika typer av healing utvecklas, och en av dem kallas magnetterapi. Fördelarna med magnetterapi ännu inte vetenskapligt bevisat, men det fungerar med teorin att magneter kan ha möjlighet att direkt blodflödet till ett visst område av kroppen, och för att justera funktionen av nervceller. Dessutom finns det antagandet att sätta magneter nära en viss kroppsorgan hjälper återställa det till sin naturliga funktion. En av tillämpningarna av magnet terapi är att hjälpa till att lindra symtom på stress och ångest. Många människor är att hitta magnetterapi tilltalande mest för att det är en icke-invasiv behandling. Om du vill prova kroppen magneter för att bota din ångest, här är några steg som hjälper dig köpa kroppen magneter för ångest:

Rådgör med din läkare. Detta är mycket viktigt för att se till att du inte riskerar att utveckla hälsoproblem på grund av att bära magneter hela tiden. Detta är särskilt viktigt om du använder medicinska apparater som en pacemaker eller insulinpump, magneter kan möjligen orsaka störningar på dessa enheter.

Hur man köper kroppen magneter för ångest. Rådgör med din läkare.
Hur man köper kroppen magneter för ångest. Rådgör med din läkare.

Vet dina alternativ. Det finns många typer av kroppens magneter säljs idag, och de kan komma i form av halsband, armband, armband och knappar. En bra plats att prova är elmjewels.com , som specialiserar sig på fashionabla smycken, gjorda av pärlor som faktiskt magneter. Andra platser att checka ut inkluderar naturalimpact.com och magnetictherapy.co.uk .

Lär dig mer om magnetterapi. Om du verkligen är intresserad och vill veta mer om denna typ av healing, varför inte köpa böcker som diskuterar den mer i detalj. Några relevanta boktitlar finns på amazon.com . Du kan också läsa om detta ämne på webbplatser som health.learninginfo.org och livestrong.com .

Ta reda på magnet egenskaper som du behöver. Återigen, det finns inga vetenskapligt bevisade fördelar med att använda magneter för hälsan, men forskarna rekommenderar att du ska köpa magneter med särskilda egenskaper, för att du ska få maximal potential hälsofördelar. Några av dessa egenskaper inkluderar en hög magnetisk energi (kallas "gauss")-behörighet för att tränga in i kroppen, och en bio-nord (eller negativ) polaritet.

Lär dig mer om magnetterapi. Ta reda på magnet egenskaper som du behöver.
Lär dig mer om magnetterapi. Ta reda på magnet egenskaper som du behöver.

Beakta andra faktorer. Du bör välja en magnet som skulle vara bekväm nog att bära. Dessutom kan du dölja antingen bort din kropp magnet (det bör därför vara av indiskret storlek), eller du kan gå åt andra hållet och bär den för alla att se. Om du väljer det senare alternativet, bör du köpa en kropp magnet som är attraktivt och skulle kunna fungera som tillbehör.

Där har ni det

Där har ni det! Dessa är bara några av de tips och riktlinjer för dig att komma ihåg när man köper kroppen magneter för ångest. Minns att för att säkerställa ett bättre lindring av ångest, bör du vidta andra åtgärder utöver magnetisk terapi. Rådgör med din läkare om hur du ändra din livsstil för att hitta befrielse från ditt tillstånd. Lycka till!