E2h

Hur man köper motstånd band för motion

Motstånd band är effektiva substitut för vikt hissar

Motstånd band är effektiva substitut för vikt hissar. De är en mindre stressande instrument av motion som skapar nästan samma effekt som vikter. Motstånd band kommer i olika varianter. De skiljer sig i spelstyrka. De skiljer sig också motståndsnivåer för att passa utbildning rutin som du vill använda.

Här är tips på hur man köper motstånd band:

  • Gå till din lokala sport butik. Hitta band enligt önskad motstånd. Tillverkarna använder färgkodning för motstånd band. Varje färg representerar ett visst motstånd. Alla företag skiljer märkning och färgning motstånd band. Du måste läsa etiketterna noga. På så sätt kommer du inte sluta köpa fel motstånd band. Köpa fel motstånd band och använda den kan vara skadligt, särskilt om du är nybörjare. Du vill inte din träning för att förvandlas till en katastrof.
  • Välj olika motstånd av obligationer. Välj tillräckligt för en fullständig träningspass. Nybörjare rekommenderas att börja med låga motstånd band för att förhindra muskel-stam. Om du är nybörjare, kan du även använda en hög resistans band för en annan övning om man vill.
  • Du kan söka hjälp från butik kontorister. De är där för att hjälpa dig. Fråga dem om din oro. Om det är första gången du gör övningen, fråga dem om det. Vara kunnig om det låter dig veta vad som väntar.
  • Sträck varje band med båda händerna innan du köper den. Genom att göra det, skulle du veta om du är bekväm med det. Dina händer ska känna sig bekväm samtidigt stretching motstånd band. Eftersom motstånd band är tillverkade av olika material, är det bäst att veta vad som passar dina händer bäst.
  • Se till att banden du väljer är lätta att använda. Du vill inte att förväxla det ögonblick du befinner dig i värmen av din träning. Störningar under träning påverkar typ av arbete du producerar. Om det är din knytnäve tid att göra övningarna välja en enkel band. Krånglar inte allt för dig själv ännu. Din kropp måste anpassa sig till en känsla av motstånd band först. När din tolerans mot motstånd ökar, är det dags för dig att byta till komplicerade motstånd band.
  • Köp tillbehör till ditt motstånd band. Tillbehör kan du bifoga ditt band på olika sätt och utföra olika övningar. Du kanske vill köpa dörr bilagor, om du inte har en stadig stolpe eller räcke att fästa banden till.
  • Se till att testa hur mycket stam stången du ansluter ditt band till kunde ta. Se till att den är robust och på ett säkert ställe. Du bör undvika att fästa motstånd band till en yta som lätt går sönder.
  • Kom alltid ihåg att det bästa motion är säker träning. Känn din kropp väl. Du kommer att kunna göra övningarna ansvarsfullt när du förstår din kropps kapacitet. Inte mer än anstränga dig från träning.

Hur man köper motstånd band för motion. Gå till din lokala sport butik.
Hur man köper motstånd band för motion. Gå till din lokala sport butik.

Använda motstånd band är ett effektivt sätt att utöva. Se bara till att följa denna guide när du väljer rätt motstånd band för dig.