E2h

Hur man köper stomi leveranser

Det kommer inte som någon överraskning att varje stomi patienten fysiskt unikt, eftersom vi alla accepterar att varje person på jorden är fysiskt unikt. Så det borde inte komma som någon överraskning att stomi leveranser är vanliga och varierande. Du kommer tillbaka från sjukhuset med en viss stomipåse och särskilda leveranser stomi, men kan komma till slutsatsen att man kan dra nytta av att experimentera med andra stomi leveranser. Stomipåsar och barriärer, stomi bälten, omslag, lim, lukt removers - alla dessa stomi leveranser och mer kan hittas i olika former och från olika tillverkare. Tillgängliga modeller varierar inom samma tillverkares katalog och det finns många tillverkare av stomi leveranser, så att dina val av stomi leveranser är riklig.

Att köpa stomi leveranser, kan du besöka ett apotek, ringa ett samtal på telefon eller beställa online. Där du köper stomi leveranser kan begränsa den typ av varor du kan köpa på vissa sätt.

Hur man köper stomi leveranser. Det första steget bör alltid vara att prata med din sköterska när det gäller stomi leveranser.
Hur man köper stomi leveranser. Det första steget bör alltid vara att prata med din sköterska när det gäller stomi leveranser.

  1. Det första steget bör alltid vara att prata med din sköterska när det gäller stomi leveranser. Om du vill prova något annorlunda, upplever obehag eller bara vill ändra ordningen på samma stomi leveranser som tidigare, tala med sköterskan innan du placerar några order. Det är alltid en bra idé att hålla din sjuksköterska à jour med alla dina stomi oro, obehag och eventuella förändringar. Inte bara det, men du hittar din sjuksköterska att vara en stor källa till information om stomi leveranser och hur du köper dem.
  2. Det kan vara lockande att besöka en fysisk plats för stomi leveranser, men den tillgängliga urvalet blir mindre här än någon annanstans. Var beredd att betala mer pengar om du går den vägen för att köpa stomi leveranser. Din bästa insats är att besöka en icke-kedjan apotek, om möjligt, eftersom kedjorna inte kommer att bära mycket i butiken och i allmänhet inte ger bra kundservice.
  3. För den största urval, besöka en medicinsk leverans butik. Det finns även leverera hus som är specialiserade på stomi leveranser. Återigen kan din sköterska hjälpa dig att hitta en leverans hus.
  4. Du kan beställa online eller via telefon från många företag också. Om du söker efter "stomi förbrukningsartiklar" på Google hittar du webbplatser som erbjuder rabatter på stomi leveranser. Dessa platser förekommer ofta som om de erbjuder alla stomi tillbehör du någonsin kunde hitta, men i verkligheten de brukar bara bära ett fåtal tillverkare. Du kan också hända att de rabatter försvinner när frakt avgifter beaktas.
  5. Som med allt, ska du shoppa runt för att få den bästa bilden av alla tillgängliga stomi leveranser, samt att se till att du får det bästa priset.
  6. Se till att din försäkring täcker stomi leveranser du vill köpa. Det är mycket möjligt och olyckligt att vissa leverantörer inte fungerar med din försäkring.
  7. Om du, efter att utforska din situation med en sjuksköterska, du känner att tillgängliga produkter inte uppfyller dina behov kan anpassade stomi förbrukningsmaterial beställas för att passa dina unika förhållanden.
  8. Prata med någon leverantör eller företag om deras återvändandepolitik. Skulle din stomi leveranser fungerar felaktigt, eller om villkor för din stomi utvecklas till där stomi leveranser du köpt inte längre är tillämpliga, kommer du helst kunna kontakta leverantören, som kan erbjuda utbyte eller återbetalning för din stomi leveranser. Dessa saker händer oväntat, så se till att komma in i någon köp av stomi leveranser med öppna ögon.

Tanke på mångfalden av tillgängliga stomi leveranser

Tanke på mångfalden av tillgängliga stomi leveranser, och om du inte är helt nöjd med din nuvarande stomi leveranser, är det troligt att du kan hitta stomi leveranser som bättre passar dina behov. Nu är det dags att utforska alternativen under överinseende av din läkare och sjukvårdspersonal. För de av er som är missnöjd med din nuvarande stomi leveranser, oöverträffad komfort och bekvämlighet väntar din upptäckt. Prata med din sjuksköterska om nya stomi leveranser. När du har valt din stomi leveranser, kontakta våra andra stomi-relaterade artiklar för information om hur du ändrar och rengöra din stomipåse.