E2h

Hur man kör för att gå ner i vikt

Köra kan låta enkelt nog och oftast är det bästa sättet att förlora vikt eftersom det inte behöver vara dyrt och du behöver inte ha tillgång till träningsmaskiner. Du kan köra på löpbandet och ändå kan du också köra i parkerna. Allt du behöver är en vattenflaska för att hålla dig hydratiserade, bekväm och bra löparskor, bekväma kläder som låter din kropp andas bra och ibland till och med lite musik för att hjälpa dig att hålla igång. Med bara några beslutsamhet och även vissa jogging kompisar (jogga i grupp motiverar människor att avsluta en rutin), bör du vara på väg till ett mer vältränad kropp. Följ bara tipsen nedan så att du definitivt kommer att köra säker och sund.

  • Göra några stretching först. Du måste tillstånd kroppen först genom att göra några värma upp stretching övningar. Sträck på benen åt sidan och ryggen, med fokus på vaderna eftersom du inte vill att de kramper upp mitt i en körning. Se till att du också rotera anklarna väl och dina armar så att de är tillräckligt flexibla när du börjar din rutin.
  • Början i en långsammare takt. För att undvika att chockerande din kropp, se till att du börjar i en långsammare takt så att du har tid att anpassa sig till rörelsen. Kör på denna takt i ca 2 minuter eller så och sedan gradvis påskynda den tills du är ungefär i 2,5 miles i timmen ränta.
  • Underhålla takt. När du har skyndade upp, hålla din takt på en behaglig nivå. Din jogging takt bör inte anstränga dig och bör vara något som du kan behålla för en bra 10 minuter eller så. Om du kör på ett löpband sedan långsamt höja lutning när du går som hjälper dig att bränna mer kalorier som du kör.
  • Blanda upp det. Så att din jogging rutin kommer inte att vara monotont, skaka upp genom att göra några rask gång och långsammare, mer avslappnad promenader i mellan. På ett löpband, blanda upp lutningen var 5 minuter eller så bara för att du inte är uttråkad med rinnande kontinuerligt.


Hur man kör för att gå ner i vikt. Göra några stretching först.
Hur man kör för att gå ner i vikt. Göra några stretching först.

Ett av de bästa sätten att hålla dig underhållen är att köra med en grupp vänner. Du kan även ha en tävling. Du kan också göra en del lugn körning när du har din bärbara musikspelare med dig. Med musik bredvid dig kan öka din förmåga kalorier bränner. Bara hålla dig väl hydrerad genom att stoppa för vatten bryter varje 10 minuter eller så. Glöm inte att få några omfattande vila och återhämta väl nästa dag. Gör stam inte dig själv och kontrollera dina skor om de är fortfarande i gott skick. Kom ihåg att oavsett hur många miles du kör om du kör på dåliga skor, kommer detta att göra dig mer skada än nytta. Du behöver bra stöd och god absorptionsförmåga när du sätter press på benen. Håll knäna böjda hela tiden så att du inte anstränger dem och ge dem en trevlig kylklamp om de är för trötta. Detta kommer att hjälpa dig att slappna av dina muskler efter en tröttsam körning.