E2h

Hur man korrekt detox

En natt av festande och drickande kan lämna ditt system skjuten och ned, med symtom från huvudvärk, orolig mage och trötthet. Genom avgifta din kropp av föroreningar, kommer du att känna omedelbart bättre, renare och friskare.

Här är några sätt att korrekt detox.

  • Drick mycket vatten. Detta kommer att lösa resterande gifter och föra bort dem när du kissar. Dricker mer än åtta glas på en dag. Ta ditt eget vatten med dig för att säkerställa för frekvent hydrering. Förvara den i en lämplig behållare och sedan fylla det säkra källor som kontoret vattenkylare eller din egen kylskåp hemma.
  • Förbered en frukt smoothie. Undvik tillsatser som sirap eller smakämnen. Du kan också konsumera gröna smoothies, som är gjorda av gröna grönsaker. Dessa drycker är rika på fibrer och näringsämnen.
  • Undvik koffein, nikotin, fettämnen, raffinerat socker och mjöl och alkohol. Dessa ämnen är de främsta orsakerna till gifter som kan missbruka din vitala organ och förorena resten av dina celler. Bearbetade livsmedel är också en välkänd boven när det gäller gifter, eftersom dessa varor pumpas med konserveringsmedel och kemikalier för att stöta bort röta, förbättra smak och färg och försena deras utgångsdatum.
  • Smutta på en kopp grönt te varje kväll. Te har anti-oxidationsmedel som hjälper bli av med gifter i kroppen. Undvik förädlade grönt te, som vanligtvis är fyllda med socker och konserveringsmedel som förnekar sin ursprungliga hälsobringande egenskaper.
  • Svettas i en bastu. Svetten kommer att bära bort toxinet byggs upp under huden och den fuktiga värmen kommer att förbättra cirkulationen och förbättra dina metaboliska processer. Glöm inte att återfukta efter varje session för att fylla förlorade vätskor eller konsumera salt för att fylla förlorade elektrolyter. Du kan också utföra träning som också kommer att leda till svettning samtidigt förbättra ditt kardiovaskulära system. Efteråt kan du duscha av eventuella kvarvarande gifter som samlats på din hud. Regelbundna besök hos en bastu kräver övervakning om du har ett kroniskt tillstånd som försämrar din hälsa.
  • Ät bara naturliga livsmedel. Frukt och grönsaker inte bara ha gott fiber för rengöring matsmältningsapparaten, men också en hög grad av näringsämnen. Undvik att lägga konserveringsmedel eller klä på din mat. Servera grönsakerna som sallad med en tydlig dressing, eller lätt stek dem.
  • Tänk på kosten Master Cleanse. Detta är ett välkänt rengöra som förbättrar din kolon funktion. Blanda ett hopkok som innehåller färskpressad citron, renat vatten, organiskt lönnsirap och ekologisk cayennepeppar. Drick detta 6-12 gånger dagligen. Undvik fast föda under en period av tio dagar. Du kan uppleva biverkningar som värk, kräkningar och ovanliga tarmrörelser. Överge denna rena om symptomen lutar mot farliga nivåer.
  • Undvik kolon renar. Tänk inte på detox som en snabb fix till ohälsosamma vanor, men en livsstil justering för bättre boende. Undvik snabba lösningar och tänka i längre löptider, vilket kommer att betona din kropp mindre.


Hur man korrekt detox. Förbered en frukt smoothie.
Hur man korrekt detox. Förbered en frukt smoothie.

Din kropp kan ha en period av anpassning under pågående detox. Efteråt kommer du att känna hälsosamma effekter som interna gifter rensas.