E2h

Hur man lär sig att slappna av

Stress är en konstant i den moderna världen

Stress är en konstant i den moderna världen. Det enda sättet du kan få kontroll över ditt liv och din stress är att lära sig att slappna av. De verktyg som behövs för att koppla av kommer att hålla med dig hela ditt liv. Följ dessa steg och du kommer att kunna koppla av.

  1. Andas djupt. Minst två gånger om dagen stannar för att andas. Verkligen tänka på syre du behöver för att fortsätta leva. Andas långsamt till en räkning av tre håll andan för en annan räknar till tre. Andas ut till en räkning av fem. Var noga med att koncentrera sig på att fylla dina lungor och sedan långsamt tömma dem. Bara andas och koncentrera sig på dina andetag hjälper dig att börja koppla av.
  2. Ta en promenad. Stress gör fysiologisk skada din kropp. Det stramar muskler, ökar blodflödet samtidigt bromsande artärer och kan ge dig huvudet och värk i kroppen. Ta ett steg bort genom att ta en promenad när du börjar känna symtom eller när du bara behöver en paus.
  3. Lyssna på musik. Musik av någon form är ett bra sätt att komma i kontakt med din kropp och slappna av. Vissa människor föreslår att snabb musik med tunga beats är inte mycket avkopplande men även hårda musiken kommer att uppmuntra dig att flytta.
  4. Paus för regelbundna pauser. Ta små pauser för att andas och sträcka när du har suttit eller stått för länge på jobbet. Så ta pauser i din rutin för en semester minst en gång per år. Även om du bor hemma med en bok eller bunt filmer, ändra din rutin genom att ta en paus för att slappna av.
  5. Kör (eller simma) för ditt liv. Walking är inte tillräckligt med motion för att minska stress på lång sikt. Du behöver regelbunden, hjärta att pumpa aerob träning. Få det genom att köra eller simma ut ditt liv berodde på det. På många sätt den gör eftersom du behöver de hälsofördelar tillgängliga från löpning eller simning.
  6. Ät rätt och bra. För många människor stress inducerad äta är en ursäkt för att konsumera socker, fett och annat skräp Bottensatser. Ditt liv kan köra dig genom drive-thru, men när den gör det är att hålla dig från att kunna slappna av. Ät råa frukter och grönsaker när du behöver ett snabbt mellanmål. Så ta dig tid att förbereda en måltid och äta långsamt. Bromsar hjälper dig att slappna nästan lika mycket som de naturliga vitaminer och mineraler du får från att äta rätt.
  7. Gör sova en prioritet. Sömn är grundläggande för livet. Det är hur du ska spendera en tredjedel av ditt liv så gör inte dig själv få bakom. Få en hel natts sömn varje natt.
  8. Vet när du ska gå bort. Undvik argument och spända situationer när du kan. Påminn dig själv om att det finns vissa saker du inte kan kontrollera och den övre punkt på den listan är andra människor. Istället för att försöka ändra andra du behöver veta när du ska gå bort från stress.
  9. Skratta som du menar det. Störst stressen är skratt. Du kan skratta åt det löjliga, det vardagliga eller irriterande. Bara vara säker på att du kan skratta så kan du slappna av.

Hur man lär sig att slappna av. Paus för regelbundna pauser.
Hur man lär sig att slappna av. Paus för regelbundna pauser.

Stress måste vara en prioritet i ditt liv innan stressen tar ditt liv. Att lära sig att slappna av hjälper dig överleva livet och minskar dina chanser hjärtsjukdom och andra hälsoproblem som allvarligt kan begränsa din tid på jorden.