E2h

Hur man lär sig att Tristhana i Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga, som bokstavligen betyder "åtta-limbed yoga" är en kraftfull system av yoga, som omfattar en rad ställningar som ger intensiv värme i kroppen. Detta kommer att resultera i kraftig svettning som syftar till att avgifta muskler och organ, och för att förbättra cirkulationen. När du tränar Ashtanga Yoga, principer Vinyasa och Tristhana måste praktiseras. Vinyasa syftar på hur varje rörelse görs med ett andetag, och dess syfte är att inre rengöring. Tristhana syftar på hur hållning, andning och "looking plats" eller centrum fokus förenas, för att uppnå rening i kroppen, nervsystemet och sinnet. Här är några fler grunderna i Tristhana i Ashtanga yoga:

Hur man lär sig att tristhana i ashtanga yoga. Koncentrera dig på varje hållning.
Hur man lär sig att tristhana i ashtanga yoga. Koncentrera dig på varje hållning.

Rensa ditt sinne. Klarhet i sinnet är en mycket viktig del av Tristhana och bör vara det första steget du bör göra. Det är viktigt att du fokuserar och eliminera alla distraktioner för att du ska ansöka själv helt att utföra de yogaställningar (även känd som asanas). Detta kommer också att arbeta för att rena ditt sinne för att åstadkomma de helande fördelarna med yoga, och för att underlätta mitt fokus krävs Tristhana. Medan du gör yoga, bör du fokusera på nio platser i kroppen: fötter, händer, tummen, navel, näsa, ovanför ögonbrynen, området mellan ögonbrynen, och området till vänster och höger om dina ögonbryn.

Öva andningsteknik. Detta är i samband med Vinsaya

Öva andningsteknik. Detta är i samband med Vinsaya, vilket som nämnts, arbetar med principen om en andetag per rörelse. När du tränar dig själv att medvetet synkronisera din andning med rörelse, kommer du att finna att du kan göra detta naturligt och smidigt. Du bör också träna dig att balansera din inandning och utandning, som ni kan se, utövar tillräcklig andningstekniker, så kallade Ujjayi andning, är avgörande för utövandet av Ashtanga yoga.

Du bör göra det en punkt att hålla andan och din poser

Du bör göra det en punkt att hålla andan och din poser, för att öka intensiteten och omfattningen av varje hållning. När du lär dig att hålla din pose och fördjupa din andning, kommer du att märka att du så småningom kommer att förbättra din yogaställningar också.

Koncentrera dig på varje hållning. I yoga, kom ihåg att varje rörelse är mycket viktigt, och du bör fokusera på var och en. Tänk att intensifiera varje rörelse och tar gott om tid att förlänga den. Detta avslutar de tre principerna om Tristhana: kroppshållning, andning och fokus.

Öva andningsteknik. detta är i samband med vinsaya. Att undervisas av en certifierad yoga instruktör.
Öva andningsteknik. detta är i samband med vinsaya. Att undervisas av en certifierad yoga instruktör.

Att undervisas av en certifierad yoga instruktör. När du tränar yoga, är det mycket viktigt att du får instruktioner om grunderna först. Det beror nybörjare riskerar att göra misstag under yoga, vilket skulle visa sig vara mycket skadliga för en praxis.


Där har ni det

Där har ni det! Det är några av grunderna för att komma ihåg att lära Tristhana i Ashtanga yoga. Vet att en av de tecken på att du gör Ashtanga yoga korrekt är om du svettas mycket under processen. Svettning är ett tecken på att gifter i kroppen som elimineras. Det är därför en annan punkt att komma ihåg när du tränar Ashtanga yoga är att bära rätt kläder, förutse att du kommer att svettas kraftigt. Du bör också ha en flaska vatten till hands, för att fylla din kropp fukt. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!