E2h

Hur man lär sig om vanliga mönster undersökningsbritsen

Exam bord och stolar ska vara bekväma för patienter och läkare samt. De måste ha rätt utformning för för läkaren att korrekt behandla patienten. Kvaliteten på tentamen tabellen och annan medicinsk utrustning ska vara stark och robust nog så att det håller längre och så att förändra medicinsk utrustning inte kommer att behövas så ofta. Det finns olika examen tabeller som skapas för olika ändamål.

Här är några av de vanligaste mönster tentamen bord för sjukhus:

  1. Kirurgisk bord eller operationsbord - Några av de mest välkända varumärkena för operationsbord är Berchtold, Skyton och Shampaine. Operationsbord har ett justerbart huvud så att den kan anpassas för att passa längden på patienten. De sidor av bordet är tillverkade med en rostfri bas. De avsnitt i tabellen är också flyttbar för att tillgodose behoven av läkare om det finns verksamhet på svåråtkomliga delar av kroppen.
  2. Stigbyglar tabellen - är här sjukhuset tabellen som används för att undersöka patienter som har problem i underlivet eller i buken. De flesta stigbygeln tabeller har fack längst ner i tabellen för att maximera utrymmet i området. Omslagen för tabellen är gjorda med sömlös stoppning så att det är lättare att rengöra. De vanligaste måtten för denna typ av bord är: Höjd - 32 ", längd - 57,5" (utdragbart) och bredd - 26,5 ".
  3. Behandling tabell - En av de mest välkända varumärkena för tillverkning av en behandling bord är Athlegen. Deras behandling tabellen kan anpassas för att passa din smak. Du kan ange de använda måtten. De bygger behandlingsbänkar som tillgodoser behoven hos både läkaren och patienten. Athlegen medicinsk utrustning är byggd för att pågå under lång tid.
  4. Overbed bord - Den overbed Tabellen är ett vanligt sjukhus tillbehör, speciellt i patienternas rum. Dessa är de sängar som är justerbara så att en tabell kan passa över sjukhussängen och användas av patienten, speciellt när man äter måltider. En overbed Bordet är monterat på en rulle så att den lätt kan flyttas runt i rummet. Ett annat tillbehör som är nödvändig på sjukhuset är en pappershållare. Pappershållare är viktigt att ha på sjukhuset, så att patienter, läkare och sjuksköterskor kan torka bort olika ämnen.

Hur man lär sig om vanliga mönster undersökningsbritsen. Kirurgisk bord eller operationsbord - Några av de mest välkända varumärkena för operationsbord är Berchtold.
Hur man lär sig om vanliga mönster undersökningsbritsen. Kirurgisk bord eller operationsbord - Några av de mest välkända varumärkena för operationsbord är Berchtold.

Dessa är exempel på tentamen tabeller som är viktiga att ha på sjukhus. Det finns olika tillverkare och distributörer av sjukhusutrustning. Du måste välja ett märke som redan har ett gott rykte för att göra sjukhusutrustning, så att du är säker på att den produkt du ska köpa är robust och kommer att pågå en lång tid. Du kan också forska i olika tillverkarna och listar priserna för den typ av sjukhusutrustning som du ska använda. Detta är att se till att du får dina pengar är värt med den utrustning som du köper.