E2h

Hur man mediterar på jobbet

Alla får stressad men det är graden av ångest och giftig-het som verkligen gör en gå helt ballistiska. Advokater, reportrar, media praktiker, regissörer, producenter, revisorer och yrkesverksamma med höga nivåer av stress till följd av kontrollfrågor och tryck arbete allvarligt chill out, man! Stress dödar så vänligen chill. Det finns många sätt att kontrollera stressen på jobbet. Med en träningsmaskin på kontoret är en, är stretching annat alternativ, och slutligen, kan du försöka att meditera. Vet du att andas in och ut med stängda ögon i fem minuter är redan en form av meditation? Ja, det är så sant!

Hur man mediterar på jobbet. Gå vidare till medveten meditation.
Hur man mediterar på jobbet. Gå vidare till medveten meditation.

Om du har mer än fem minuter att skona under din arbetsdag, här finns fler sätt att meditera på jobbet.

  1. Välj en tid. Din meditation är helt upp till dig. Du kan göra det så snart du kommer till jobbet (om du klocka in tidigare än någon annan på kontoret), under dina raster, eller ens när de tar-fem från att skriva på datorn eller ta emot samtal från kunder eller chefer.
  2. Välj en plats. Det finns inget jobb som bokstavligen kommer att få dig kedjad till skrivbordet från 9 till 5 och om du är i en av dessa jobb som inte ens respekterar ditt badrum raster, behöver du inte meditation, måste du sluta, pronto. Nu går vidare, kan din meditation plats vara någonstans relativt tyst och främjar meditation. I denna dag och ålder där högsta ledningen och chefer är mer-tune för anställda behov finns bestämmelser om tyst lounger för anställda att kyla. Gå dit eller till kontoret biblioteket för din meditation.
  3. Börja andas djupt. Ta din kavaj eller jacka av, lossa din slips om du är en man. Börja zonindelning ut. Zonindelning ut innebär att låta ditt sinne vandra för att rensa det från mental skräp och tuning buller. Börja andas djupt, drar in luft tills magen är tung med lycksalig syre. Håll andan i ca 5 sekunder och långsamt andas ut luften hela tiden sträcker magen inåt när du släpper luft. Att göra detta kommer att stabilisera ditt blodtryck och ge mer syre till hjärnan gör dig mer mentalt alert.
  4. Gå vidare till medveten meditation. När du har mentalt freshened upp, är det dags för dig att meditera uppmärksamt. Låt ramarna för kontorets Tyst Lounge eller biblioteket och utföra en uppgift som att tvätta ditt kontor kolv eller mugg. När de utför denna uppgift, koncentrera sig på tvätt, sköljning och torkning låta någon annan tanke upptar ditt sinne annat än vad du nu utför med händerna. Om det under denna uppgift dina tankar börjar vandra, inte hålla tillbaka och ge efter för den. Du kommer snart att upptäcka att med övning, kommer ditt sinne disciplinera sig i denna form av medveten meditation.
  5. Upplev det med din kropp. Det finns faktiskt ingen anledning för dig att tyst mun mantran eller melodier hum medan mediterar på jobbet, ja, speciellt på jobbet. Istället känner varje uppgift genom att låta din kropp flöde med det meditativa tillståndet.

Din kropp är inte en maskin

Din kropp är inte en maskin. Lyssna på den och ta en paus från arbetet. Meditera och släpp din stress. Du kommer att vara lyckligare och friskare också.