E2h

Hur man minska hängande kinder med ansikts övningar

Motion ansiktsområdet
Precis som motion håller kroppen från åldrande genom en regelbunden fysisk regim, kan ansiktet stor nytta av ansikts övningar som hjälper dig att hålla kinderna hänger ned. Ansiktshud är den känsligaste yttre lagret av epidermis. Ändå är det ofta den mest förbisedda när det gäller speciella övningar som förhindrar hängande och slapp. Facial övningar är relativt enkla att göra. Den andra fördelen är att huden under hakan kommer att förbli mer spänd om ansikts övningar görs regelbundet. Här är några goda exempel på hur man kan minska hängande kinder med ansikts övningar:

Den smileNo skojar

Leendet
Nej skojar, ler är en övning. Men, för en variant på detta, med munnen stängd och tänderna satt fast, le så brett som möjligt tills en bit av ansträngning känns. Gör detta till greven av 2 och utsläpp. Upprepa 8 gånger. Med ansiktet i "smile" läge, öppna mun. Som om gäspningar, öppna och stänga underkäken medan stretching ansiktsmusklerna under kindbenen.

Hur man minska hängande kinder med ansikts övningar. Motion ansiktsområdet.
Hur man minska hängande kinder med ansikts övningar. Motion ansiktsområdet.

Den flin
Med munnen stängd och läpparna pressas tätt tillsammans, förskjuta munnen från sida till sida tio gånger eller tills det finns en känsla av ansträngning.

Den "lyft"
En annan bra övning för att minska hängande kinder börjar med munnen stängd, försök att flytta läpparna runt i en cirkel. Du ska känna lite spänning när du gör detta. Lägg till detta en annan övning som börjar med att lyfta ögonbrynen så högt som möjligt, hålla under 5 sekunder och släppa.

Den "krama"
Detta är en rolig ansiktsbehandling övning som är gjort genom att pressa ansiktet muskler så hårt som möjligt, som om i smärta. Gör detta 8 till 10 gånger. Upprepa en andra gång med ett brett flin läggas. Detta bidrar till att frigöra spänningar i ansiktsmusklerna.

Den "krama". Viktiga tips minska hängande kinder.
Den "krama". Viktiga tips minska hängande kinder.

Viktiga tips minska hängande kinder
Ingen gillar utseendet på hängande kinder. Dessa ansikts övningar kan göras med eller utan en spegel. Kom ihåg att när huden börjar förlora ungdomliga elasticitet, är det viktigt att sätta en liten ansträngning i konsekvent ansikts övningar. Lyckligtvis kan dessa göras var som helst, om än med de grimaser, kanske lite privatliv att föredra. Det finns många bra ansikts motionärer på marknaden som även hjälper tonen ansiktsmusklerna. Men dessa kräver vidare en konsekvent träning för att vara effektiva. Låt inte dig själv att bli avskräckt om du inte ser omedelbar förbättring. Kom ihåg att du arbetar med känslig hud som tar tid att återhämta sig från brist på ordentlig motion. Tillsammans med ett bra skydd för huden regim, kan ett dagligt program med så lite som 10 minuter att göra en stor skillnad för att minska hängande kinder. Vem som helst kan avvara 10 minuter för att ta några år av åldrande från ansiktet.