E2h

Hur man överlever under osäkra tider

Osäkerhet snuffs vanligtvis ut glädjen i dig

Osäkerhet snuffs vanligtvis ut glädjen i dig. Även om det är normalt att vara i panik under osäkra tider, som lever i ångest håller dig från att gå framåt. Hemligheten att leva genom osäkra tider är att ha en formulerats attityd. Du kan inte göra något åt ​​din situation, men du kan ändra hur du ser på saker och ting. Oavsett svåra situationer du är i, oavsett om du står inför arbetslöshet, förutse en pågående domstolsbeslut, eller väntar på en diagnos, låt tipsen nedan hjälper dig att få igenom.

Hur man överlever under osäkra tider. Öppna dig till lärande.
Hur man överlever under osäkra tider. Öppna dig till lärande.

  • Håll hoppfull. Under osäkra tider, hoppas oftast svävar bort. Tillståndet för hopplöshet, men är farligt. När du slutar att hoppfull, kan du inte se de nya möjligheter som kommer i din väg och i slutändan fällan själv där du är just nu. Prova svåraste att vara positiv om din situation. Och tror att svårigheter och osäkerhet snart blekna bort.
  • Öppna dig till lärande. Osäkerhet medför liv lektioner som du kanske inte lära av någon annan erfarenhet. Ta reda på vad dessa lärdomar är. Kanske de är om att hålla din tro i havet av osäkerheter. Kanske de är om att vara ödmjuk för att ta emot hjälp från människor. Kanske de är på väg ihärdig att uppnå dina mål. Kom ihåg att varje problem är en möjlighet att lära sig. Du kommer att slösa denna möjlighet om du sjunka dig djupt in rädsla.
  • Hämta styrka från din familj. När du känner att ge upp, vända dig till din familj för uppmuntran. Sätt inte på den lyckliga masken, utan ärligt öppna ditt hjärta för dem. Berätta för dem vad du går igenom, hur du mår och vad du tänker, så att de kan ge dig den hjälp du behöver.
  • Be. Bön förändrar saker. Det kanske inte förändra situationen, men det kommer att förändra ditt hjärta och perspektiv. Tro vad det är du ber för. Det kan ta ett tag för din bön uppfylls, men det kommer att uppfyllas ändå.
  • Distrahera dig från rädsla. Rädsla kommer alltid krypa tillbaka förlama ditt hopp och destabilisera din tro. Om du börjar bli rädd igen, hitta sätt att sky rädslan borta. Det finns faktiskt massor av saker som du kan göra för att distrahera dig själv och så småningom ta bort rädslan från ditt hjärta. Prova till exempel att läsa Bibeln och inspirerande böcker. Utveckla en ny hobby. Gå gruppaktiviteter.
  • Upptäck själv. Gå igenom osäkra tider ger dig möjlighet att känna dig själv på en annan nivå. Du kommer att bli förvånad över din inre styrka, uthållighet och fokus. De saker som du inte har känt tidigare om dig själv kommer att uppenbaras för dig. Att veta dig mycket bättre är en anledning till att du måste vara tacksamma för att uppleva osäkerhet. Du kommer att komma ur din situation mognare och mer medveten om dina styrkor.


Kom ihåg att osäkerheten händer hela tiden

Kom ihåg att osäkerheten händer hela tiden. Tro inte att eftersom du har gått igenom osäkerheter innan, kommer du inte att uppleva dem igen. Livet är en cykel. För så länge du lever, kommer osäkerhet och svårigheter att hända. Men du kan lyckas få igenom dem igen om ert hopp, tro och tro på dig själv är intakta.