E2h

Hur man planerar en diet bröllopsdag

Planera ett bröllop kan vara riktigt stressigt för bruden

Planera ett bröllop kan vara riktigt stressigt för bruden. Bortsett från de miljontals saker att ta hand om, kommer du också att oroa sig ha rätt vikt så att du kan passa in din brudklänning perfekt. Att gå på en Crash Diet är inte en bra idé, eftersom du inte kommer att få de näringsämnen som du behöver varje dag och detta kan försvaga ditt immunsystem. Bli sjuka är det sista du behöver innan din stora dag. Du kan planera en hälsosam kost som kommer att hjälpa dig att kasta några pounds innan din bröllopsdag.

Hur man planerar en diet bröllopsdag. Öka intaget av frukt och grönsaker.
Hur man planerar en diet bröllopsdag. Öka intaget av frukt och grönsaker.

Här är tips på hur du kan planera din kost bröllopsdag:

  • Ställ din målvikt. Ställ din målvikt. Det blir bäst om du börjar din diet ett par månader innan bröllopet så att du inte behöver oroa dig för att förlora så mycket vikt i en liten tid. Den ideala målvikt förlust för varje vecka är ungefär ett halvt kilo eller två. Att gå över detta kan vara för mycket. Fokus så att du kan nå din idealvikt på ett hälsosamt sätt.
  • Öka intaget av frukt och grönsaker. Ett sätt du kan gå ner i vikt är att öka ditt intag av frukt och grönsaker. Istället för att småäta på skräpmat och andra sockerarter, kan du äta frukt och grönsaker. Detta kommer inte bara hjälpa dig gå ner i vikt, har du också en frisk lyster. Snack om selleri och morot pinnar och äta sallader istället för chips och läsk.
  • Ät små måltider. Hoppa över måltider är inte en bra idé om du försöker gå ner i vikt. Det bästa du kan göra är att sprida dina måltider i sex små måltider under dagen. Detta kommer att hindra dig från att svälta. För dina måltider kan du äta kyckling eller fisk. Lägg sidospår av grönsaker för en komplett måltid.
  • Drick mycket vatten. Drick minst åtta glas vatten om dagen. Vatten kommer att hålla dig hydrerad och det kommer också att hjälpa dig att känna full. Drick ett glas vatten innan dina måltider så att du inte kommer att äta så mycket. Eftersom du kommer att delta i en massa saker för ditt bröllop, kommer du att köra runt en hel del. Det är lämpligt att alltid ta med en vattenflaska med dig så att du kan nå dina åtta glas för dagen.
  • Motion. Din kost kommer inte att vara så framgångsrik om du inte inkludera motion i din rutin. Om du inte har mycket tid eftersom du har en hel del detaljer om ditt bröllop att sköta, göra minst tjugo till trettio minuter av konditionsträning. Du kan bada, jogga, cykla eller dansa.

Dessa är några av de tips som du kan använda om du planerar att gå på en bröllopsdag diet. Om du följer dessa tips kommer du att nå säkert din idealvikt genom din bröllopsdag. Kom ihåg att bantning betyder inte att du måste svälta sig själv för att passa in i din klänning. Vad som är viktigt är att du är frisk och lycklig under din bröllopsdag.