E2h

Hur man planerar för kosmetiska tandvård

Det är viktigt för en person att ha självförtroende och självkänsla

Det är viktigt för en person att ha självförtroende och självkänsla. En underbar leende kan avsevärt påverka din personliga relation med andra, öka självkänsla och självförtroende. Kosmetisk tandvård syftar till att ge omfattande munhygien, och kombinerar vetenskap och konst till generellt förbättra tandhälsa, utseende och funktionalitet. Smile är det första märke om en person, och människor gör ett yttrande om din personlighet baserat på ditt leende. Idag en "kändis leende" är inte längre en dröm. Vem som helst kan uppnå det med hjälp av en utbildad kosmetisk tandläkare. För dem som är missnöjda med utseendet på sina tänder, kommer kosmetisk tandvård lösa problemet.

Hur man planerar för kosmetiska tandvård. Faner laminat tänderna.
Hur man planerar för kosmetiska tandvård. Faner laminat tänderna.

När du planerar att ha kosmetisk tandkirurgi, söka hjälp från en specialiserad kosmetiska tandläkare. Här är de vanligaste kosmetiska tandvården förfaranden:

  1. Tandblekning eller blekning är det vanligaste förfarandet. Det görs för att minska fläckar, missfärgningar, och naturligtvis det bleker tänderna.
  2. Faner laminat tänderna. De bäst om tandblekning inte fungerar bra. Faner är super-tunna blad som är bundna direkt till ytan av tänderna. Detta hjälper nära luckor och döljer missfärgning av tänderna.
  3. Tandimplantat och broar ersätter en eller flera saknade tänder. Förfarandet kräver ett seriöst engagemang för munhygien. De dentala implantat och broar pågå under lång tid.
  4. Dental bindning används till att återställa skämda tänder. Tänderna kommer att täckas med en kompositharts fyllning tänderna, och sedan tänderna kommer att omformas och poleras. Det kommer att lätta fläckar på tänderna, korrigera utseende sneda tänder och hjälpa nära mindre luckor.
  5. Tand konturering och omarbetning hjälper också till att korrigera sneda tänder, spruckna tänder, flisas tänder och överlappande tänder med bara ett sammanträde. Förfarandet kan också vara ett substitut för hängslen. Förfarandet kan förändra placeringen av tänderna, deras längd och form.
  6. Kosmetisk tuggummi kirurgi är en lösning om tänderna verkar kortare. Förfarandet väcker tandköttskanten och bidrar till att främja en titt på flera proportionerade tänder.
  7. En protes är en protesanordning som ersätter saknade tänder. Det finns två typer av tandproteser, vilka är den fullständiga protesen, och den partiella tandprotesen. Proteser hjälper till att underlätta uttal problem på grund av saknade tänder.
  8. Tandkronor bidra till att ge stabilitet och styrka för sprickbildning tänder. Tandgnissling, karies, och felaktig bett att bidra till att bära ner eller sprickbildning tänder.
  9. Rotfyllning är ett bra alternativ för att ta bort tänder som är smärtsamma. Tack vare avancerad teknik, när det finns ett tandvärk, är det inte nödvändigt att extrahera tänderna längre.
  10. Tandfyllningar använder komposit tandfyllningar som är alternativ till amalgam och metall fyllningar. Vissa amalgamer innehåller kvicksilver och metall fyllningar är effektiva men tenderar att mörkna med tiden.

Det finns massor av kosmetiska tandvård förfaranden för en tand makeover. De lösa en rad tandproblem. Att ha en stor ljus leende är en smart investering.