E2h

Hur man råd med LASIK kirurgi

Funderar på att ha din syn korrigeras permanent med LASIK öga kirurgi? Låt inte kostnaden för det avskräcka dig. Tänk på hur mycket du sparar när du inte behöver köpa glasögon eller kontaktlinser längre! Här är några sätt som du ekonomiskt råd LASIK ögonoperationer.

Steg 1

Doppa i ditt sparande. Det enklaste sättet att ha råd och betala för LASIK kirurgi är att betala för det med pengar som du redan har. Om du verkligen vill ha LASIK kirurgi, använda en del av dina besparingar för att finansiera det. Du kommer inte ha några skulder efteråt, vilket kommer att spara dig mycket stress. Förstå att denna typ av korrigerande ögonoperationer kostar flera tusen dollar, kan det inte alltid vara ett genomförbart finansieringsalternativ. Fortfarande, om du har pengarna, inte andra gissa valet att betala för LASIK ur egen ficka.

Steg 2

Satsa på finansiering. Oavsett var du går för din LASIK kirurgi, kommer det att finnas finansieringsalternativ tillgängliga för dig för att hjälpa dig råd LASIK kirurgi. Se till att du förstår villkoren för finansieringen, om du går igenom LASIK men eftersom det kommer att variera beroende på din kredit och deras politik. Vissa kan förvänta dig att betala din faktura inom 3 månader, och andra är villiga att låta dig skjuta total betalning i upp till 5 år. Och om du har tur, kanske du kan hitta LASIK finansiering som är räntefritt. (Akta motsatsen till detta men-vissa finansiella företag kan debitera dig uppemot 24%!) Oavsett vilken finansiering alternativ du väljer, förstår att du kommer troligtvis att behöva lägga ner en stor insättning innan operationen äger rum. Om du börjar spara för detta nu, bör du kunna ha råd LASIK kirurgi genom att få finansiering genom LASIK.

Steg 3

Få ett lån från din bank. Om du inte gillar ljudet av att få finansiering genom själva LASIK kontoret, kan du också vända din bank. Fråga om en kredit eller ett personligt lån. Det bästa alternativet för dig beror egentligen på hur länge du tror att det kommer att ta dig att betala tillbaka ditt lån till din bank. Räntorna kommer att variera beroende på längden på lånet, men det rekommenderas att du går med den kortaste lånet som har månatliga betalningar du har råd.

Steg 4

Hur man råd med LASIK kirurgi. Doppa i ditt sparande.
Hur man råd med LASIK kirurgi. Doppa i ditt sparande.

Sälja något. I denna ekonomi, det är aldrig en bra idé att få dig i mer skuld, oavsett hur mycket du vill ha LASIK kirurgi. Så det bästa alternativet är fortfarande att använda dina egna pengar för att ha råd med LASIK ögonoperationer. Och om det innebär att sälja något som du äger för att komma upp med pengar, då det är vad du kanske måste göra. Har du några dyrare objekt som du har råd att skiljas för att finansiera din LASIK kirurgi? Placera några gratis annonser i din lokaltidning och se om du kan göra några pengar på det sättet. Du kan också hålla en loppmarknad för att fylla ut kostnaden för LASIK ögonoperationer. Visst, kommer det inte betala för hela notan. Men åtminstone det kommer att tillåta dig att ge mer av LASIK kirurgi ur egen ficka i stället för att gå in skulden.