E2h

Hur man rapporterar missbruk vårdhem

Vårdhem missbruk är en mycket allvarlig brottslighet

Vårdhem missbruk är ett mycket allvarligt brott, och bör inte tas troligt. Att behöva välja att placera våra nära och kära på ett vårdhem är ett svårt beslut att fatta, och när vi gör gör beslutet att placera dem i en anläggning, vi förväntar oss att kvaliteten på vården för att vara extremt hög. Tyvärr är det inte fallet i flera vårdhem runt om i världen.

Erkänner övergrepp vårdhem kan betyda skillnaden mellan liv och död för vissa individer. Många vårdhem invånare lever på en daglig basis, vara beroende av andra för sina grundläggande dagliga vård. Där vården kan bli äventyras av anläggningar som saknar kvalificerade medarbetare och är ständigt underbemannade.

Det finns några förändringar en person kan märka i sin älskade

Hur man rapporterar missbruk vårdhem. Vårdhem missbruk är en mycket allvarlig brottslighet.
Hur man rapporterar missbruk vårdhem. Vårdhem missbruk är en mycket allvarlig brottslighet.

Det finns några förändringar en person kan märka i sin älskade, om de missbrukas. Några av dessa förändringar är, hudflikar, liggsår, en förändring i en persons beteende, som inte kan vara på grund av medicinering, depression, och ibland stridslysten (kan tyda på en person som hotar dagligen). Omständigheter som dessa kräver handling från en omtänksam älskad.

Den första åtgärd i ett vårdhem missbruk fallet är att observera personalen och anläggningen. Gör några oväntade besök. Försök att lära känna personalen, andra boende och deras familj. Ta reda på om det har skett några nya brott.

Om din oro är befogad gå direkt till administratören eller direktören för omvårdnad och lämna in ett formellt klagomål. Dessa personer kommer att ha en viss tid att undersöka dina påståenden och svara. Socialarbetaren av anläggningen är också underrättas om anklagelserna. Du kommer att höra tillbaka från administratören, kommer de att säga antingen du fann de bevis för missbruk eller inte. Det blir då upp till dig, så att om du vill behålla fullfölja anklagelserna.

Nära och kära önskar ytterligare fullfölja sina bekymmer, kan sedan ringa deras påstår justitiekansler, och lämna in ett klagomål med staten. Staten kommer att skicka ut ett team av människor att undersöka anklagelserna, detta görs vanligen inom några dagar. Om staten inte finna bevis för försummelse, kommer anläggningen att bötfällas, och andra kurser av åtgärder kan vidtas. Kurserna av åtgärder kommer att bero på hur allvarliga anklagelserna.

Det finns några förändringar en person kan märka i sin älskade.
Det finns några förändringar en person kan märka i sin älskade.

Individer kan sedan välja att anlita en advokat som specialiserat sig på vårdhem missbruk, på uppdrag av sin älskade. Efter advokat förklarar lagen och sina nära och kära till höger, den enskilde kan sedan välja att stämma eller inte stämma anläggningen vårdhem.

Det är mycket viktigt att känna till anläggningen vårdhem innan du placerar din älskade det. De flesta stater har offentliga uppgifter om varje vårdhem i sitt tillstånd.