E2h

Hur man rengör och tar bort parasiter från tjocktarmen

Tjocktarmen är sophantering system i kroppen

Tjocktarmen är sophantering system i kroppen. Detta är den sista delen i matsmältningssystemet där vatten och salt utvinns ur fast avfall före eliminering från kroppen. Tjocktarmen går från den högra sidan av magen, över midsection och ner på andra sidan. Det är en del av tjocktarmen.

Kolon rensningen rekommenderas att befria kroppen från gifter som var resultatet av dåliga matvanor, stress, dålig livsstil och andra miljöfaktorer. Toxin bygga upp i de olika organ i kroppen får oss att bli sjuka, känner slö, och en mängd andra symptom. Starta först med kolon rensningen innan någon annan inre organ rensning sker, eftersom syftet med intern rensning är att få så mycket gifter som möjligt ut ur systemet. Om kolon är igensatt, så resten av gifter inte kommer att lämna kroppen och kommer att sluta hålla sig till tjocktarmen där parasiter kan finnas och ras.

Hur man rengör och tar bort parasiter från tjocktarmen. Suppleant fullkorn och fullkornsbröd till vitt bröd.
Hur man rengör och tar bort parasiter från tjocktarmen. Suppleant fullkorn och fullkornsbröd till vitt bröd.

Nedan finns några sätt att rengöra din kolon och bli av parasiter.

  1. Öka din fiber intag. Ät mer frukt och grönt, bladgrönsaker och låta fibrerna naturligt sopa Fast avfall från kroppen.
  2. Suppleant fullkorn och fullkornsbröd till vitt bröd. Börja äta havregrynsgröt istället för bröd. Undvik att ta socker-rik mat och dryck. Drick mer destillerat vatten för att spola ut gifter.
  3. Lägg till mer råa frukter och grönsaker till din diet. Undvik förädlade livsmedel. Koka köttet väl och ta bort så mycket av fettet från kött och fågel.
  4. För bättre kolon rensningen, ta en fiber skakningsoskärpa gjorda psylliumfröskal och bentonitlera 04:57 gånger om dagen under en period av 1-2 månader. Bentonit är en typ av ätbar lera som fungerar som en laxerande genom att absorbera vatten och omvandlar den till gel, binda toxiner, inklusive parasiter i tjocktarmen. Du kan också ta en matsked jord linfrö och en matsked flytande bentonit blandas i ett glas vatten 30 minuter innan du äter frukost. Du måste dricka åtta glas vatten om dagen när du tar denna lösning för att förhindra förstoppning.
  5. Ta probiotiska drycker för att öka antalet nyttiga bakterier i din kolon.
  6. Färskpressad ekologisk äppeljuice är ett effektivt dryck att ta bort parasiter från tjocktarmen. Färsk äppeljuice rekommenderas att få alla fördelar från de enzymer som finns i färsk juice.
  7. Vitlök, rå, rostat eller blandas i vissa drycker är också en bra drink att befria tjocktarmen av parasiter. Pumpafrön, Olivbladsextrakt och gyllene sigill är också bra parasit mördare.
  8. Den mest effektiva växtbaserade blandning för att avlägsna parasiter från kolon är svart valnöt skrov, gemensam kryddnejlika och malört. Regementet kommer att pågå i tre veckor. Du behöver tinktur av svart valnöt skrov tillgänglig från hälsokostbutiker, 200-300mg. malört kapslar och 500 mg. kryddnejlika kapslar. Processen är enkel. Lägg 20-30 droppar valnöt skrov tinktur till färsk frukt eller grönsaksjuice. Ta en kapsel av malört och en kapsel av kryddnejlika. Detta bör tas 20-30 minuter före varje måltid varje dag under en vecka. Ta 2 kapslar vardera malört och kryddnejlika på den andra veckan och öka den till 3 kapslar vardera på den tredje och sista veckan.

Att upprätthålla en ren kolon och befria det från parasiter regelbundet kommer att hjälpa din kropp mycket. Din kropp kommer att vara friskare, kommer du att känna lättare och varna och ditt immunförsvar att fungera korrekt. Tvätta händerna ofta, laga din mat noga och drick rent vatten. Tvätta och skala alla frukter och grönsaker innan du äter dem att ta bort parasiter som kan finnas eller gömma sig i huden.