E2h

Hur man sätter upp en studsmatta nät

Hoppa på studsmattor ger jättekul och kan vara en form av motion

Hoppa på studsmattor ger jättekul och kan vara en form av motion. Alla kan dra nytta av det bortsett från att åtnjuta den studsande erfarenhet. Men för att verkligen maximera det roliga, upp korrekt mängd måste beaktas för att säkerställa säkerheten för alla användare. Nedan är de åtgärder för att inrätta en trampolin uppsättning. Minst två personer behövs för att ställa in studsmattan nätet tillsammans.

  • Förbered allt du behöver för installation. Ta bort alla delar som behövs från behållaren. Separera bitar av samma typ.
  • Bygg poliga församlingar på marken. Anslut polerna till den yttre sidan av studsmattan ben med hårdvaran fäst med säkerhet kapsling. Kom ihåg att justera ändlocket av bollens notch med studsmattan skenan. U-bult i botten ska fästas ungefär två inches ovanför stolpen botten, medan den övre U-bult ska fästas på benet uttaget under svetsen. Se till att dra åt muttrarna. Gör samma procedur för resten av alla de andra polerna runt din studsmatta.
  • Identifiera vilken ände är nätets botten och vilken ände är nätet främsta. Efter bestämning vilken ände är botten eller toppen, placera änden av den övre nätet remmen runt kulan ändkåpa av den första polen. I en medursriktning, sträcka säkerhetsnätet runt utsidorna av polerna. Den övre bandet och en maska ​​nät bör vara utvilad i spåret av bollen ändkåpa på toppen av varje stolpe, sedan placera remmen och en bit av nätet i spåret av bollen ändkåpa.
  • Säkra t-ankare av nätet till V-ringarna i ramskenan. Anslut T-ankare till botten bandet av den inre nätet panelen. Lyft ramen pad mellan den första och andra poler och sätt plattan kjol under kudden. Dra den nedre remmen närmare till den andra polen. Linda nedre remmen ordentligt mot den andra polen. Anslut nätet bandet till V-ringen på mattan.
  • Linda pol remmen runt stolpen och benet nedanför skenan hela vägen till slutet av nätet. Se till att linda remmen till nästa stolpe med en stram knut. Dra ner nätet mot mitten av studsmattan ovanpå ramen dynan. Knyt bandet på närmaste V-ringen. Haka fjädrarna i en slits i varje metallrör. Sedan sträcka bouncer och ansluta den till varje vår.


När du har installerat studsmattan nätet

Hur man sätter upp en studsmatta nät. Förbered allt du behöver för installation.
Hur man sätter upp en studsmatta nät. Förbered allt du behöver för installation.

När du har installerat studsmattan nätet, kolla om det säkert göras för att undvika olyckor och skador medan du njuter av studsmattan. Se till att nätet är korrekt fäst vid ramen av studsmattan. Efter kontroll nödvändiga bilagor kan du nu njuta hoppa på studsmattan nätet. Ha kul med din familj och vänner samtidigt hoppa på ditt nyinstallerade studsmatta netto.