E2h

Hur man ser tunnare i en vecka

Om du försöker gå ner i vikt snabbt

Om du försöker gå ner i vikt snabbt, finns det några saker du kan göra. Helst bör du göra det på gammaldags sätt genom kost och motion. Men om tiden är knapp och du måste titta tunnare i en vecka, måste du ta några drastiska åtgärder.

Prova någon av dessa snabba lösningar

Hur man ser tunnare i en vecka. Arbetet med din kärna muskler.
Hur man ser tunnare i en vecka. Arbetet med din kärna muskler.

Prova någon av dessa snabba lösningar. Det är avsett för användning i nödsituationer endast, till exempel om du plötsligt reda på att du behöver för att klämma in din bikini under de närmaste dagarna eller om du har en omedelbar speciellt tillfälle där du behöver se din bästa. Om du har några redan existerande medicinska tillstånd, rådgöra med din läkare innan du ändrar din kost och livsstil för vissa omedelbara viktminskning.

  • Drick mycket vatten. Sluta dricka läsk, cola, vin och allt annat. Även om det står socker och kalori fri, måste du öka ditt vattenintag för att spola ut din kropp. När du är hungrig, drick vatten. Det kommer att hjälpa dig att känna dig lite bättre.
  • Arbetet med din kärna muskler. Den midsection är där fett tenderar att insättning, så börja några Pilates och andra övningar kärna. Dessa är enkla men intensiva drag som syftar till att omforma kroppen snabbt. Du kommer att känna smärta i ömma muskler, men om du gör det regelbundet för hela veckan, kan du märka en liten förändring i din kropp.
  • Börja jogga. Öka din ämnesomsättning och börja bränna fett snabbt. Du måste få konditionsträning att börja leta tunnare. Din kropp behöver minst 30 minuters motion innan kroppen börjar bränna fett så gå vidare och få svettas.
  • Sluta äta kolhydrater. Hoppa pasta, bröd, ris, potatis och andra kolhydrater för veckan som du försöker titta tunnare. När du äter kolhydrater, verkar som om det går direkt till magen, höfter och rumpa. Håll din magert protein intag men skära ner på ris, spagetti och bröd.
  • Ät massor av fibrer från frukt och grönsaker. Istället för att äta kolhydrater rika mat, gå för hög vattenhalt mat som färsk frukt och ångade eller färska grönsaker. Äta färska kommer inte bara att du verkar tunnare efter en vecka, kommer det också förbättra tonen och struktur i huden. Dessutom kommer din avföring blir mer regelbunden med den ökade fiberintag, en annan plus om du försöker gå ner i vikt snabbt.
  • Drick grönt te. Grönt te är laddad med antioxidanter och det hjälper också öka din ämnesomsättning. Om du behöver något annat än vatten för vissa smak eller ta mig upp på morgonen, gå över till grönt te istället. Det kommer också att hjälpa till att befria kroppen från gifter.
  • Drick en termogen tillägg. Finns många kosttillskott på marknaden som hävdar att hjälpa dig gå ner i vikt och ser tunnare. Leta efter produkter som innehåller L-karnitin och krom. Du kommer att märka att din kropp känns varmare och du kan svettas mer. Vissa produkter kommer även att dämpa aptiten. Men om du har högt blodtryck, diabetes eller om du lider av migrän, kan du behöva avstå detta.
  • Bära svart. Av alla färger är svart mest bantning, så don den lilla svarta klänningen om du vill synas tunnare. Bär objekt i en ton att visas längre också. Du kanske också vill ha klackar, eftersom det ger en illusion av längre magrare ben.
  • Använd omforma underkläder. Om allt annat misslyckas, vända sig till Spanx och andra organ shapewear.


Tänk på att du kan bara detta på kort sikt

Tänk på att du kan bara detta på kort sikt. Om du vill hålla vikten av och gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt, tar det lite tid. Helst bör du inte förlora mer än 2-3 pounds per vecka, såvida du inte är under en läkares övervakad diet eller du genomgår någon annan typ av program.