E2h

Hur man ska behandla alopecia areata

Alopecia areata är en förbryllande medicinskt tillstånd

Alopecia areata är en förbryllande medicinskt tillstånd. Det orsakar främst den okontrollerbara förlusten av håret. Som ett resultat har du kala eller utsatt fläckar på huden. Detta händer plötsligt till dig och kan behöva stå ut med det för ungefär ett år eller så. Även om inget botemedel har konstaterats för denna sjukdom, kan du ändå vissa läkemedel som är inriktade på hårväxt stimulering och föryngring. Här är några värdefulla fakta som du behöver veta för att låta dig behandla alopecia areata:

  • Bli inte frustrerad. Du måste acceptera det faktum att det för närvarande finns det inga tillförlitliga behandlingar för att lösa de akuta problem till följd av alopecia areata. Du kan överväga en autoimmun reaktion. Den stimulerar åter växa i dina hårsäckar. Men omfattningen av framgången beror på ett antal faktorer såsom ålder, faktiska omfattningen av håravfall, och din förmåga att motverka eventuella biverkningar.
  • Få injektioner för auto-immunsvar. Du kan finna tröst i att få injektioner för att undertrycka eller styra immunologiskt svar som är naturlig för alopecia areata. Injektioner är riktade eller koncentreras mot kala eller utsatta fläckar. Injektionerna är tänkta att driva hårväxt i de berörda områdena. Även om denna typ av behandling inte garanterar 100% framgång, de dokumenterade fall med immunologiska egenskaper har visat en imponerande ökning av re-växer håret i de berörda platserna.
  • Uppsök läkare rekommendation från din läkare. Du kan diskutera med honom möjligheten att få en immunterapi. Den använder specifikt diphencyprone. Denna behandling process utlöser en allergisk reaktion av riktad mot neutralisera dina immunceller. Ett annat bra alternativ för dig är att överväga att använda Rogaine. Det är en aktuell minoxidil. Det löser ditt problem genom att stödja och öka hårväxten. Den accelererar cykeln hårväxt, låta dina hårsäckar att utvecklas snabbare än den vanliga. Och naturligtvis, kan det också vara lönsamt att genomföra en kortikosteroidbehandling kurs. Kursen hjälper och väcker dina hårsäckar. Du kan behöva ägna mellan fyra och sex veckor för att täcka denna terapi också.
  • Konsultera en utövare av naturmedicin. Naturlig medicin kan ge dig gångbart alternativ i itu håravfall till följd av alopecia areata. Du kanske vill genomgå mesotherapy. Behandlingen är inriktad på att stimulera den mellersta lagret av huden. Injektioner är inriktade på din hårbotten i hopp om att den ordinarie tillväxten av dina hårsäckar stimuleras.
  • Acceptera möjligheten att få nyare behandlingsalternativ. Ny forskning om Alopecia areata introducerade utnyttjandet av antralin. Detta koncentrat i att skapa en viss typ av reaktion. Det gör att huden att uppleva en viss grad av irritation som är viktigt i den teoretiska processen att stimulera hårväxt. Användningen av antralin är ännu inte bevisat som ett säkert botemedel för Alopecia areata så det är alltid klokt att ta det under direkt överinseende av din läkare.

Hur man ska behandla alopecia areata. Få injektioner för auto-immunsvar.
Hur man ska behandla alopecia areata. Få injektioner för auto-immunsvar.

Utöver de behandlingar som du utnyttjar, äta en hälsosam kost kan också vara till nytta. Glöm inte att dina dåliga matvanor kan bidra till ditt håravfall.