E2h

Hur man ska behandla artrit med aspartam

Har ni hört talas om aspartam

Har ni hört talas om aspartam? Det är ett konstgjort sötningsmedel som vanligen används i lågt kaloriinnehåll och drycker. Det finns observationer och studier att denna typ av produkt kan bota och lindra smärtan av artrit. Effekten av denna metod är fortfarande i fråga och det finns fortfarande frågor om godkännande från DFA dock detta alternativ fortfarande värt att prova. Det fanns också rykten om att denna typ av produkt utvecklar hjärncancer, huvudvärk och förlust att höra. Å andra sidan är det rapporterat att det kan bota andra sjukdomar samt som sömnlöshet, diabetes och artrit. Så även om det fortfarande finns kontroverser och frågor om denna behandling, är du fri att ge det ett försök. Gör så här:

  • Utbilda dig själv. Som nämnts ovan finns det många frågor som cirkulerar om förmågan och biverkningar av aspartam till en individ. Som en försiktighetsåtgärd är det lämpligt att du får lite kunskap genom att läsa artiklar som tar sig an aspartam. Du kan slå upp det via Internet, sök några videos och artiklar om det. Det är populära filmer som avslöjar vittnesmål om aspartam. Tänk på vad de har att säga innan beslut fattas.
  • Lär dig mer om aspartam. Det första du kan göra är att tänka aspartam i din dagliga kost. Kontrollera på livsmedel som innehåller aspartam och inkludera dem i din lista. Du måste ta notera dosen som du ska ta per dag. Du får inte överdosera dig med det. Lär dig mer om rätt dos som du kan behöva dagligen.
  • Lägg aspartam till din diet. Tillsätt långsamt små mängder aspartam till ätande vana. Sedan ökar det då och då men inte överstiger den rätta mängden per dag så att du inte skulle överdosera. Lägga lite mer aspartam per dag ökar din tolerans på sötma så är du redo att dricka det i större mängder.
  • Gör några kommentarer. När du tar att aspartam varje dag, bör du göra en utvärdering av dig själv om det har en bra eller dålig effekt på dig. Observera om det förbättrar villkor för din artrit. Det bör minimera smärtan av din artrit åtminstone lite om du precis börjat det. Fortsätt att använda metoden om du kan se positiva resultat.
  • Uppmärksam på eventuella biverkningar. När du är i aspartam diet, kan du se och berätta om det finns några negativa resultat. Om du tror att det har biverkningar på dig, kan du sluta ta aspartam eller det kan ge mer problem om du utvecklar andra symtom. Om du kände att du utvecklar andra sjukdomar eller sjukdom på din kropp så är det inte bra att fortsätta aspartam kost.
  • Konsultera en läkare. Om du har tvivel, måste du söka professionell hjälp. Gå till din läkare och diskutera frågan du har. Då kommer de att veta exakt vilken medicin du ska ta än att bota dig själv på egen hand.


När det gäller din personliga hälsa

Hur man ska behandla artrit med aspartam. Lär dig mer om aspartam.
Hur man ska behandla artrit med aspartam. Lär dig mer om aspartam.

När det gäller din personliga hälsa, är det klokt att du ber en läkare först innan du tar något självläkande steg. Ta droger eller andra element som inte ordinerats av läkare är riskabelt. Så se till att du inte utbilda dig själv, men ta på läkaren som en bundsförvant, liksom. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!