E2h

Hur man ska behandla binjurarna trötthet

Många människor är nu alltmer medvetna om binjure trötthet och är böjda på att behandla detta tillstånd. Eftersom binjure trötthet handlar om att känna alltför trött och stressad, behandla det är ganska enkelt. Under normala förhållanden behöver du inte genomgå komplicerade tester och behandlingar, och mycket viktigare, behöver du inte spendera en massa pengar. Om du behandlar binjureutmattning, här är några tips du kan ta hänsyn till.

Hur man ska behandla binjurarna trötthet. Arbeta med en läkare.
Hur man ska behandla binjurarna trötthet. Arbeta med en läkare.

  • Förstå symptom. Överdriven trötthet är den primära symptom på binjureutmattning, men det är också präglas av andra symtom som dålig matsmältning, viktökning, depression, koncentrationssvårigheter, övre ryggont, låg sexlust, obalanser i blodsockernivån, och lågt blodtryck. I andra fall, hjärtklappning, hypoglykemi, gallring och uttorkning av huden, är håravfall, dyspepsi, och nervositet också uppenbar.
  • Ordna ditt schema. En trasslat upp schema är stressande och kan bidra till utvecklingen av binjureutmattning. Därför börjar organisera ditt schema så att du kan ha en balanserad tid för arbete och aktiviteterna. Skaffa en tidskrift eller en stor kalender och göra ett schema. Se till att prioritera viktiga händelser-möten, familjesammankomster, konventioner och ditt barns skäl. Om du har tid över, kan du pressa alltid de inte så viktiga händelser.
  • Älska din kropp. Erkänn, det är lätt att förbise din kropp, trycka den till gränsen tills den däck ner. Men det är just därför du upplever binjureutmattning. Ju mer du driva det, framhöll mer blir, och resultatet är en alltför trötta kropp. Därför vet när du behöver vila. Om din kropp kräver vila, sluta vad det är du gör och hålla kropp och själ avslappnad.
  • Engagera din familj. Förklara vad binjureutmattning är att din familj så att när de ser att du ödmjuk och trött, kan de hjälpa dig att må bättre. Din make kan sluta tjata och dina barn kan sluta klaga. De kan också hjälpa dig att följa en diet plan. Din familjs full förståelse för tillståndet, med andra ord, kan göra dem enkelt på dig.
  • Hitta en stödgrupp. Det är mycket lättare att hantera ditt tillstånd om du har en stödgrupp. Den stödgrupp, som bör äventyras av människor som genomgår samma sak, kan uppmuntra dig, ge dig relevanta tips och ge dig inspiration. Titta på Internet för att hitta en stödgrupp. Det kan vara i form av ett online-forum, ett socialt nätverk konto eller en webbplats. Om du inte kan hitta en, överväga att starta eget.
  • Arbeta med en läkare. Även om binjure trötthet är inte lika farligt som andra förhållanden är medicinsk övervakning nödvändig. En läkare kan övervaka dina framsteg och behandla andra tillstånd som kan samexistera eller utlösa binjurarna trötthet.

Du har ett ansvar för din kropp

Du har ett ansvar för din kropp. Till varje pris måste du utöva extra ansträngning för att få det i gott skick. Så om du känner det binjureutmattning sparkar i, gör allt ni kan för att göra din kropp att må bättre igen.