E2h

Hur man ska behandla cellulit med antibiotika

Cellulit orsakas normalt och åtföljs av bakteriell infektion på huden

Cellulit orsakas normalt och åtföljs av bakteriell infektion på huden, som är ansvarig för obehag och klåda. Den kan attackera praktiskt taget alla delar av den mänskliga kroppen men det är normalt synlig på en persons armar och ben. Denna rödaktig del börjar bli kliande och även ha någon typ av brännande känsla. Normalt kommer den första medicinska behandling som ges omfattar antibiotika för att utrota bakterierna. Här är några tips på hur man kan behandla celluliter med antibiotika.

Besök en läkare. Sunt förnuft säger att om du märker något onormalt på huden följer med vissa symtom som smärta och klåda, du omedelbart gå till en läkare och få det checkat ut. Som tidigare beskrivits, när du ser och känner celluliter på huden, göra en körning till närmaste klinik och få det checkat ut. Nu, om ditt tillstånd är mild, kommer du förmodligen att ordineras en behandling som innefattar antibiotika tas oralt. Men om din cellulit är svår, då läkaren kan behöva begränsa dig och ge dig antibiotika intravenöst. I varje fall se till att din läkare kontrollerar dig och se till att du får behandling. Låt inte villkoret kvar på innan de söker läkarvård eftersom det kan leda till fler komplikationer som du verkligen inte vill uppleva.

Hur man ska behandla cellulit med antibiotika. Fyll i antibiotika behandling.
Hur man ska behandla cellulit med antibiotika. Fyll i antibiotika behandling.

Få recept. När läkaren kontrollerar din sjukdomshistoria och celluliter-drabbade området, kommer han att ge dig ett recept på antibiotika, som normalt penicillin-baserade antibiotika som cefalosporin. Beroende på graden av cellulit, kommer han ordinerar ta antibiotika för en 7 till 14 dagar. Före förskrivning, se till att berätta för din läkare de olika läkemedel som du tar regelbundet så att han kan se till att förskriva antibiotika som inte kommer i konflikt med dem.

Fyll i antibiotika behandling. Okej

Fyll i antibiotika behandling. Okej, när du har fått ett recept, gå vidare och köpa alla mediciner som ordinerades och ta dem religiöst enligt instruktionerna på recept. Till exempel, om läkaren anvisningar att ta 500mg cefalosporiner 3 gånger om dagen och sedan se till att du inte missar någon dos. Resultaten kommer inte att vara positivt om du inte följer doseringen ordinerats. Efter avslutad ordinera regimen, kanske du märker att cellulit försvinner om inte ännu helt bort. Detta beror på att antibiotika gjorde sitt jobb att utrota bakterierna infekterar området. Å andra sidan, om medicinen visar sig vara ineffektiva, kan du behöva gå tillbaka till din läkare och har honom justera medicin för en injicerad cefalosporin behandling.

Det finns andra antibiotiska regimer som kan förskrivas och administreras till dig för att behandla cellulit men dessa kommer att bero på hur allvarlig och om den första raden av antibiotika inte kan minska infektion. Se till att hålla besöka läkare för att få vad du behöver. Kom ihåg att undvika alkoholhaltiga drycker medan antibiotika eftersom det kommer förneka bakterier-fighting effekt. Om du behöver smärta eller klåda lättnad, läkare och ordinera en kräm eller muntlig lättnad medicin också.