E2h

Hur man ska behandla depression med vitaminer

Oavsett hur du känner idag

Oavsett hur du känner idag, kan du aldrig riktigt säga när depressionen kan slå. Även den mest mentalt och känslomässigt stabil människor kan sjunka till denna multi-headed odjuret. Och när de gör det, kan känslan vara outhärdligt, så mycket att det kommer att leda någon att tänka på det värsta nämligen självmord. Faktum i frågan är att depression kan drabba vem som helst oavsett ålder eller hälsa. Det är därför det är så viktigt att du vet hur man behandlar det när det slår. Otroligt, vissa läkare, även med tillgång till anti-depressiva på marknaden, rekommenderar en vitamin behandling plan för att kämpa mot depression. Det finns studier som faktiskt backa upp logiken, som anger att en ökning av vissa vitaminer och mineraler kan motverka orsaken till depression, en obalans i ditt system. Tja, är idag din turdag eftersom du kommer nu att invigda vad vitaminer för att ta för att behandla din depression.

  • Öka biotin intag. Enligt olika studier har personer som lider av depression varit kända för att ha mycket låga biotin nivåer i kroppen. Man har dragit slutsatsen att de flesta fall av depression stam från denna brist. Därför, om din läkare diagnoser dig med denna brist, kommer du vill definitivt öka ditt intag av biotin. Det finns kosttillskott kommersiellt tillgängliga. Den högra dagliga dosen är ca 300 mikrogram. De flesta läkare kommer att rekommendera en 6-programmet vecka biotin men i vissa fall kan det ta mer. Medan du är på detta vitamin regim, bör du notera att konsumera råa ägg är förbjudet eftersom det kommer att äta upp de biotin reserverna i kroppen.
  • Öka B-12 intag. Liksom biotin, har nya studier visat att personer med depression hade mycket låga B-12 i kroppen. Tekniskt sett är B-12 en av dessa vitaminer behövs av kroppen att hålla sig aktiva. Därför är en generös daglig dos av B-12 väsentligt att motverka alla typer av depression. Du kan ta B-12 kapslar eller så kan du ta den sublinguala versionen. Oavsett är fallet, se till att du tar den ordinerade dagliga dosen som din läkare.
  • Öka serotonin. Depression är associerat med låga nivåer av serotonin, den kemiska i hjärnan som ansvarar för humörsvängningar. De flesta medicinska föreskrivna behandlingar är inriktade på att reglera serotonin nivån i hjärnan. För att göra det, kan du upp din dos av vitamin B6. Dessutom är ett ökat intag av pyridoxin, som ingår i varje B-komplex-vitamin rekommenderas också.
  • Kombinera med kost och motion. Intaget av dessa vitaminer endast kan vara riktigt effektiva om det kombineras med rätt kost och en aktiv livsstil. Håll dig borta från fett och få lite regelbunden daglig motion. Detta kommer faktiskt öka serotonin nivån i hjärnan som kommer att sätta dig i en ljusare och gladare humör.


Hur man ska behandla depression med vitaminer. Kombinera med kost och motion.
Hur man ska behandla depression med vitaminer. Kombinera med kost och motion.

Medan behandling av depression genom ökat intag av vissa vitaminer är praktiskt och ganska ofarlig, är det fortfarande en bra idé att få råd av en läkare. Han är fortfarande den bästa personen som kan peka dig i rätt riktning till en plats där depression inte kommer att vara ett problem.