E2h

Hur man ska behandla eksem med sheasmör

Eksem kan beskrivas som ett återkommande men icke-infektiös inflammation i huden. Det har i samband med andra medicinska tillstånd som hösnuva och astma. Vanliga manifestationer inkluderar rodnad, klåda och torrhet. I värsta fall blödningar och infektioner kan äga rum.

Hur man ska behandla eksem med sheasmör. Kontrollera din smör äkthet.
Hur man ska behandla eksem med sheasmör. Kontrollera din smör äkthet.

Öppna ditt kylskåp och ta fram det sheasmör innan barriären bryts ned till smärtsamma bitar.

Spela det säkert. Det är förståeligt att man vill bli av med obehag snabbt men låt inte dina känslor moln ditt sätt att tänka. Det är en tumregel att när det handlar om ämnen tid bör tilldelas för allergitester. Placera en liten mängd på det drabbade området för att avgöra om du kan gå vidare.

Kontrollera din smör äkthet. Ta tid att läsa etiketten för att skilja rena och oraffinerat sheasmör med härma produkter. Undvik föremål som består av konserveringsmedel och syntetiska för ändamål att locka din nasal sinnen.

Njut av det i dess råaste form. Prova detta DIY tvål recept.
Njut av det i dess råaste form. Prova detta DIY tvål recept.

Njut av det i dess råaste form. Sätt din färskt smör på en skål och sedan använda en blandning verktyg för att piska med låg effekt. Välj mellan olivolja och kokosolja. Placera ditt val i gradvis tills du kommer till en mousse-liknande yta. Lägg droppar eterisk olja för att öka aromen av dina förberedelser. Sikta på en krämig konsistens. Detta kan göras genom att genomgå konsekvent piska i två minuter. Överför din slutprodukt i en väl försluten behållare. Förvara i kylskåpet under en maximal tid av två veckor. Denna smöret har fördelaktiga egenskaper tjocklek och fyllighet. Detta gör att du kan använda upp en liten del av grädden du gjort. Gnid önskad mängd mellan handflatorna och applicera därefter.

Smör i ditt badkar. Förbered en ljummen version med ditt val av milda hudvårdsprodukter. Lägg Shea i striden genom att skopa i en matsked. Höj volymen med Döda havet salter. Ligg lugnt och känna som varje breakout är helt lättad. Gör detta med frekvensen att öka fuktmätare av huden. Efter din hemgjorda spa torka din kropp med en mjuk handduk. Gå till ett privat område och päls det drabbade området med sheasmör. Det rekommenderas att du fortsätter med tillämpning i hela dagen. Det är därför du måste följa bära lösa kläder. Vänd dig till bomull och undvika ull för att förhindra hudirritation.

Prova detta DIY tvål recept. Istället för att köpa din Sheasmör tvål från affärer i ditt område kan du vara äventyrlig genom att komma med ditt eget varumärke. Du måste skapa en tvål bas. Du kan antingen använda smältan och häll metod vid låg värme eller så kan du genomgå en kall process. Det senare innebär tillsats av tre delar vatten och en del lut. När du har skapat en passande foundation du kan lägga till anti-eksem element i sheasmör och extrakt olja från kokosnöt, jojoba, palm, avokado och mandel. Proportioner kan variera men gör det till en vana att använda små mängder att styra styrkan i din tvål. Lägg blandningen i en FÖRMULTNA efter lämpliga blandning bortfaller. Låt den sätta sig i upp till en timme sedan lagra i frysen i två timmar. Bort från formningsanordningen och använda vid behov.

Närma varje metod med försiktighet, särskilt när det handlar om åtgärder och material som du inte är bekant med. Detta kommer att rädda dig från hud-skadande skador.