E2h

Hur man ska behandla eksem med vitaminer

Eksem har betraktats som en autoimmun sjukdom

Eksem har betraktats som en autoimmun sjukdom. Inflammation sker på grund av en överreaktion på irriterande. Det kan också utvecklas på grund av sänkta nivåer av immunitet.

Även om det finns aktuella rättsmedel över lokala apotek, det är ingen tvekan om att öka fördelarna med vitaminer är bättre att vitalisera hudens inre och yttre hälsa.

C-vitamin i hundratals. Rekommenderat dagligt intag mäts vid 100 mg, vilket bör tas två eller tre gånger dagligen. Den huvudsakliga funktionen av detta vitamin i kampen mot eksem ligger i dess förmåga att lugna immunsvaret. Det är kontinuerlig förstärkning sker leder till en mer optimerad prestanda så inflammation och läkning frågor beaktas. Dessutom fungerar tillsammans med C och E svårt att hålla fria radikaler i schack, vilket frambringar en konstant produktion av friska hudceller.

Hur man ska behandla eksem med vitaminer. C-vitamin i hundratals.
Hur man ska behandla eksem med vitaminer. C-vitamin i hundratals.

En ny pjäs att slutföra pussel. Genom åren har det funnits många diskussioner om hur D-vitamin får plats i eksem situationen. Det var en ny forskning i Prag där tillskott kom ut som utmärkta alternativ för steroid-resistent handeksem. Den analoga versionen alitretinoin har befunnits effektiva mot återfall fall. För närvarande har medicinska kretsar höjt dagpenning från 100 mg till ca 1000 mg beroende på vitaminer förmåga att öka prestandan i ditt immunsystem.

Se efter dina barn. Dagligt intag av vitamin E för vuxna är 400 IE medan barnen bör helst absorbera 200 IE i deras system. Experter har utropat detta vitamin som bästa hund när det gäller hudvård. Bortsett från dess samlade bidrag till individens välbefinnande, vitamin E är känd för sina egenskaper huden läkning. Det fungerar konsekvent för att förhindra oxidation av essentiella fettsyror. När det gäller eksem prata, har E varit svaret för typer som vanligtvis utlösa förödelse på spädbarn och småbarn på grund av dess säkra natur. Ändå kan vuxna fall förlita sig på detta vitamin för att få jobbet gjort. Dess huvudsakliga bidrag är mjukgörande. Ju högre huden fukt är den lägre risken för torrhet och finnar som sedan resulterar i minskad klåda.

Be havet om hjälp. Fettsyror kan leda vägen för eksem utrotning. Kosttillskott kan utplåna klåda och torrhet inblandade. Leta efter produkter som har omega-3, 6 och 9 på etiketten. Eftersom sådana objekt är svårt att hitta kan du vända dig till fiskolja. Ta 1,8 g med en 480 mg dos.

Q10 kan bana väg. Detta är en mycket uppskattad antioxidant som tonar bort med åldrandet. Ytterligare utarmning kan hänföras till administrering av läkemedel kolesterol reglering. Det är därför autoimmuna sjukdomar som eksem blir svåra att innehålla. Se till att titta på dina Q10 nivåer när det handlar om detta villkor eftersom det gör det möjligt oavbrutet flöde av vitamin C och E i hela systemet. Denna tandem är en viktig kugge i reparation och skydd krav.

Korrekt absorption är en viktig aspekt i vitamin prata

Eksem har betraktats som en autoimmun sjukdom. En ny pjäs att slutföra pussel.
Eksem har betraktats som en autoimmun sjukdom. En ny pjäs att slutföra pussel.

Korrekt absorption är en viktig aspekt i vitamin prata. Drick mycket vätska när det handlar om vattenlösliga typer. Ta med en ansenlig mängd på tallriken för att säkerställa snabb leverans av fettlösliga varianter.