E2h

Hur man ska behandla infertilitet genom akupressur

Infertilitet är ett tillstånd där ett par inte bli gravid efter minst ett år för att försöka. Kvinnor oftast lider av infertilitet. Men det finns också en andel av män som också lider av infertilitet. Med rätt behandling, de flesta par med en eller båda personer som är infertila, tänka framgångsrikt. Det finns också några som verkligen inte kan bli gravid även med hjälp av droger och kirurgi. Adoption är ett alternativ för par som inte kan föreställa sig ett barn. Behandlingar för infertilitet är operation, läkemedel och alternativa botemedel som akupressur. Akupressur är en form av kinesisk alternativ medicin där man använder skonsam kraft på olika tryckpunkter på kroppen att läka olika typer av sjukdomar. Du kan göra akupressur själv. Du behöver bara studera tryckpunkter och på rätt sätt vid tillämpningen tryck. Denna artikel kommer att fokusera på att behandla infertilitet med akupressur. Läs på.

 • Anmäl dig på en akupressur klass. Sök på nätet eller i gula sidorna för en akupressur klass i ditt område. Du kommer att lära rätt sätt att göra akupressur och tryckpunkter att arbeta med att behandla infertilitet. Du kan också köpa böcker som lär akupressur för nybörjare. De bör vara lätta att hitta.
 • Följande är de mest utsatta punkterna att arbeta med och hur man korrekt tillämpa påtryckningar för att behandla infertilitet:
  • Ögonbryn. Med tummen, börja vid den inre hörnet av ena ögonbrynet. Massera området i cirkelrörelser för att låta blodet flöda fritt genom huvudet.
  • Nedanför naveln. Några inches nedanför naveln, massage med dina tre mellersta fingrarna på båda händerna och se till att använda fast tryck. Att göra detta hjälper livmodern att fungera ordentligt. Det stärker också dina njurar "funktion.
  • Hårbotten. Ovanför hårfästet genom att trycka på mjuka fläckar med fingrarna. Att göra detta främjar en effektiv funktion livmodern och bäckenet.
  • Öra triangulär fossa. Detta finns på toppen av örat. Använd tummen och pekfingret för att massera området. Det stimulerar äggledarna till fungerar.
  • Andra tryckpunkter. Finns många andra tryckpunkter över hela kroppen som kan hjälpa vid behandling av infertilitet. Rådfråga en bok eller Internet för mer information.


Om alla andra alternativ för att få gravid naturligt slut

Hur man ska behandla infertilitet genom akupressur. Anmäl dig på en akupressur klass.
Hur man ska behandla infertilitet genom akupressur. Anmäl dig på en akupressur klass.

Om alla andra alternativ för att få gravid naturligt slut, kan provrörsbefruktning prövas. Det kan vara dyrt men framgången är hög. Surrogatmoderskap kan också övervägas. Det är där kvinnans ägg och mannens spermier är förenade inuti livmodern av surrogatmamma. Om allt annat misslyckas, det finns så många mindre lyckligt lottade barn över hela världen väntar på att någon ska anta dem och ge dem ett kärleksfullt hem.

Det är viktigt att förstå att akupressur inte kan vara effektivt om du på grund av vissa omständigheter. Det kan finnas vissa fall eller omständigheter som inte kommer att vara till hjälp i din uppfattning. Hur som helst bör det dämpa din ande att försöka bli gravida. Det finns fortfarande många sätt att bli gravid. Uttömma alla alternativ så att du inte kommer att ångra att inte behöva prova allt.