E2h

Hur man ska behandla kolik med kiropraktik tekniker

Kolik är faktiskt ett tillstånd prevalent hos nyfödda

Kolik är faktiskt ett tillstånd förhärskande i nyfödda. Det gråter som värst eftersom det inte kan bli tröstad. Detta luftkonditionerade orsakas, av, ja, något fortfarande okänd. Men vissa tror att kolik orsakas av förskjutning av ryggraden. Tydligen, barn som de levereras av förlossningarna kanalen, tvingas att sno vilket kan leda till felaktig anpassning av ryggraden. Normalt, föräldrar och även läkare glömma effekten på barnet. Detta betyder att om ditt barn uppvisar kolik, då du kanske vill få hans ryggrad i linje med en kiropraktor. Jag vet, det låter brutalt men, i sanning, är det inte. Här är stegen på hur man får kiropraktisk behandling för ditt barn med kolik.

Kontrollera ditt försäkringsskydd

Kontrollera ditt försäkringsskydd. Vissa medicinska eller sjukförsäkring leverantörer inkluderar kiropraktik tjänster i sin politik. Detta innebär att om kiropraktik tjänster omfattas, kan du få ditt barn den vård han behöver gratis. Kontrollera om din försäkring täcker dem. Om den gör det, leta efter en ackrediterad kiropraktor. Gör en lista över ackrediterade kiropraktorer i ditt område och börja ringa upp dem för en telefon konsultera. Om din policy inte täcker dessa tjänster, då du kommer att vilja få remisser från din barnläkare eller från personer du känner.

Handla för en kiropraktor. Kiropraktorer är oftast en dime ett dussin proffs. Du kan hitta en hel del utövare i din ort ensam. Att hitta en bör inte vara svårt. Dock kan hitta en som är bra och erfaren i att tillhandahålla tjänster ryggrad anpassning till nyfödda vara en utmaning. Ring alla kiropraktorer på din lista och kontrollera om de kan erbjuda tjänsten för ditt barn. Se till att be referenser från dem så att du kan kontrollera om de verkligen är bra på sitt jobb. Kiropraktorer måste kunna ge mjuka justeringar och massage till ett barns rygg och ryggrad till skillnad från de traditionella grov och robust kiropraktik tjänster vi alltid se presenterat i filmer. Se till att välja en kiropraktor som är ansedd och erfaren eftersom detta är den mest avgörande delen.

Slappna av ditt barn. När dagen för din session kommer, se till att ditt barn är avslappnad och lugn som du anger kiropraktor kontor. Ta med sin favoritleksak och ett par sköna filtar att göra honom mer avslappnad. Det kommer att bli svårare att tillämpa de justeringar om barnet håller skruva och gråter. Kontrollera att du är i närheten med barnet som kiropraktor börjar röra honom. Tänk på att föda barnet ett par timmar innan sessionen så att maten kommer att brytas ned av tiden för sessionen. Du vill verkligen inte att han spyr sin mat samtidigt som de får behandling.

Hur man ska behandla kolik med kiropraktik tekniker. Kontrollera ditt försäkringsskydd.
Hur man ska behandla kolik med kiropraktik tekniker. Kontrollera ditt försäkringsskydd.

Behandlingen eller justeringar kan medföra kommer in för flera sessioner. I själva verket kommer kiropraktorer rekommendera att du kommer in för en session minst en gång i veckan så länge barnet fortsätter gråta och gnälla igen. När kolik är borta, då kan du sluta behandlingar och ditt barn kommer äntligen må bra och bekväma.