E2h

Hur man ska behandla lupus med homeopatiska läkemedel

Det finns andra alternativ till behandling av lupus

Det finns andra alternativ till behandling av lupus. Det finns dock ingen garanti för att det dessa åtgärder botar sjukdomen. Homeopatiskt medel används ofta eespecially av patienter som inte är alltför förtjust i kemikalier och biverkningar av traditionell medicin. Innan du tar på någon av dessa alternativ, se till att rådgöra med din läkare. Det är viktigt att rensa det med din läkare för att säkerställa att din valda homeopatisk inte kommer att göra mer skada.

  • Rätt kost som en säker lösning. Den enklaste homeopatiskt medel är att äta mat, särskilt de som har svavel, vilket bidrar till att öka kalcium i kroppen. Håll mat som lök, vitlök, ägg, fullkorn, fisk, bladgrönsaker, ananas, frukt och olivolja i ditt kylskåp. Dessa poster är bra för dig och ditt tillstånd medan det är relevant att du håller dig borta från mejeriprodukter, paprika, tomater, rött kött och potatis, som kan förvärra dina symtom.
  • Prick själv. Akupunktur lindrar många värk, smärta och obehag. Gå till en licensierad akupunktör för att få behandling gjort. Detta bidrar till att göra lupuspatienter bekvämare eftersom den befriar patienten från värk och smärta samt förbättrar blodcirkulationen. Var medveten om att akupunktur inte fungerar magi på en gång. Du måste gå tillbaka för flera behandlingar för att se fullständiga resultat.
  • Växtbaserade behandling. Alla vet örter är mycket bra för kroppen. Nästan allt kommer i ört-versioner nuförtiden, inklusive schampo, hostmedicin och liknande. Likaså växtbaserade ingredienser är hälsosamt att använda som homeopatiska behandlingar. Vissa ingredienser som du kan använda är: alfalfa, linfröolja, yucca, rödklöver, kattens klo och lakritsrot. Örter hjälper till att avgifta patienter, som hjälper till att lindra symtomen.
  • Komma i form. Motion är en annan helt naturlig behandling som du kan göra för att bidra till att göra ett liv av lupus lättare för dig. Eftersom lupus patienter rekommenderas att hålla låga stressnivån, rådgöra med din läkare om vilken typ av träning du kan få till. Det är också viktigt att få massor av vila för att bygga upp din motstånd. Håll avslappnad genom att tända ljus eller dofter olja som lugnande.
  • Alternativ till kemikalier. Lupuspatienter vanligen dopade upp på steroider eller smärtstillande för att hantera sjukdomens symptom. Det finns andra alternativ som du kan ta om du inte är bekväm Downing medicin dag efter dag. Till exempel white willow bark två gånger om dagen kan ersätta smärtstillande medel. Femtio milligram av detta kommer att hjälpa bedöva smärtan. Gingko Biloba är ett mycket naturligt sätt att få ner svullnad. Beroende på ditt tillstånd, från 50 till 100 mg två gånger om dagen kommer att bidra med din inflammation och skydda din njure genom att förbättra cirkulationen. Djävulens Claw hjälper också med inflammation. Kardborre rot eller Rödklöver hjälper till att avgifta patienter. Pulsatilla och svavel hjälp med obehag när det är varmt. I motsatts är Rhus Toxidodendron tas på 30C om kallt väder eller program få obehag eller förvärra ditt tillstånd.


Hur man ska behandla lupus med homeopatiska läkemedel. Rätt kost som en säker lösning.
Hur man ska behandla lupus med homeopatiska läkemedel. Rätt kost som en säker lösning.

Homeopatisk behandling gör underverk för många lupus patienter, men se till att rensa din favorit rättsmedel med din läkare.